Žurnālisti nokaitina Oļegu Znaroku (35)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Bijušo Latvijas hokeja izlases galveno treneri Oļegu Znaroku kaitina jautājumi par iespējamo Krievijas valstsvienības vadīšanu, jo tie novērš uzmanību no viņa tiešajiem pienākumiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Maskavas «Dinamo».

Trešdien kļuva skaidrs, ka darbu ar Krievijas valstsvienību neturpinās tās līdzšinējais galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs, kura vadībā komanda piedzīvoja zaudējumu jau Soču olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā, lai gan tika uzskatīta par reālu medaļu pretendenti. Par nākamo izlases vadītāju plaši tiek uzskatīts Znaroks.

«Šie jautājumi novērš manu uzmanību. Kā vienmēr, nākas «ieslēgt» savu raksturu un no tiem norobežoties. Mani gaida izslēgšanas spēles ar savu komandu, tāpēc Krievijas Hokeja federācijas (FHR) vadības sēdei nesekoju līdzi,» Znaroka teikto citē aģentūra «R-Sport».

Maskavas «Dinamo» komanda, kurā spēlē arī latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums, bet kopā ar Znaroku strādā Harijs Vītoliņš, cīņu par trešo triumfu Gagarina kausa izcīņā pēc kārtas uzsāks ar Rietumu konferences ceturtdaļfināla dueli pret Jaroslavļas klubu «Lokomotiv», kur spēlē uzbrucēji Miķelis Rēdlihs un Jānis Sprukts.

«Jūs man vaicājat, vai izlases jautājumi man netraucē, bet uzreiz paši sākat tos uzdot,» žurnālistiem paudis Znaroks. «Klubam tagad ir sezonas svarīgākais laiks, tāpēc izlases notikumiem līdzi nesekoju.»

Tikmēr «Dinamo» komandas ģenerāldirektors Andrejs Safronovs vietējiem medijiem izteicies, ka FHR klubu jautājumā par Znaroku vēl nav oficiāli uzrunājusi. Viņš pozitīvi komentējis iespējamo trenera pienākumu apvienošanu klubā un izlasē, uzsverot, ka Znarokam līdzīga pieredze ir bijusi arī ar Latvijas valstsvienību.

No 2006. līdz 2011.gadam Znaroks bija Latvijas valstsvienības galvenais treneris, tomēr pēc neveiksmīgā pasaules čempionāta, kad komanda ar lielām mokām saglabāja vietu augstākajā divīzijā, viņš no amata tika atlaists.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu