Žurnāls «Billboard» atzīst Adeli par 2012.gada labāko mūziķi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Mūzikas žurnāls «Billboard» atzinis dziedātāju Adeli par 2012.gada labāko mūziķi, bet viņas ierakstu «21» - par gada labāko albumu.

24 gadus vecā Adele abus titulus ieguvusi jau otro gadu pēc kārtas. Dziedātājai šis bijis ražīgs gads - iegūtas sešas «Grammy» balvas, kā arī augstas vietas ASV dziesmu topos.

Viņa tika atzīta arī par labāko mākslinieci sievieti, savukārt «Billboard» gada mākslinieks vīrietis izrādījās kanādiešu hiphopa izpildītājs Dreiks.

Britu talantu šova «The X Factor» grupa «One Direction» turpināja uzvaras gājienu ASV, iegūstot labāko jauno mākslinieku titulu, savukārt par gada grupu tika atzīta «Maroon 5».

Par 2012.gada labākajām dziesmām kļuva austrāliešu dziedātāja Gotjē singls «Somebody That I Used to Know», Kārlijas Rejas Džepsenas lipīgais hits «Call Me Maybe» un «Grammy» nominantu «fun.» dziesma «We Are Young».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu