Žurnāls: Ulmaņa «mazmeitiņa» tomēr izrādās ārlaulības meita (336)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kā vēsta žurnāls «Kas Jauns», 31. maijā eksprezidents Guntis Ulmanis (73) ieradies uz kādas pirmsskolas izglītība iestādes izlaidumu. Viņš, kopā ar uzņēmēju, veikalu «Upes pērles» īpašnieci Diniju Loru (29), bija ieradies sveikt abu septiņgadīgo meitu.

«Kas Jauns» vēsta, ka tā ir tā pati meitenīte, kuras eksistenci vēl pirms trim gadiem Ulmaņa kungs sparīgi noliedzis, apgalvodams, ka tas esot nelabvēļu un politisko konkurentu safabricējums.

Ka noskaidrots no citiem bērnudārza audzēkņu vecākiem, meitiņu uz nodarbībām bieži vedusi ne tikai māte, bet arī eksprezidents. Vecāki atzinuši, ka ilgu laiku domājuši, ka Ulmanis esot gādīgs vectētiņš, kurš izpalīdz savām atvasēm, vadājot uz bērnudārzu mazmeitu...

Žurnāls uzzinājis, ka patieso radniecību pārējie vecāki noskaidrojuši, kad svinīgajā pasākumā vecāki aicināti pavadīt savas atvases līdz izrotātiem krēsliņiem. Aiz sapostās «Ulmaņa mazmeitiņas» svinīgā solī devusies ne tikai Dinija Lora, bet arī pats eksprezidents.

Meitenīte dejojusi ar Ulmani, kad visi bērni valsējuši ar saviem vecākiem.

Bet nepārprotamākais pierādījums bijusi fotografēšanās, kad meitenīte paziņojusi, ka grib fotografēties ar tēti. Audzinātāja mazajai paskaidrojusi, ka sākumā jānofotogrefējas ar visiem bērniem un tad varēšot arī ar tēti.

Plašāku izklāstu varat atrast 11. jūnija «Kas Jauns» numurā.

Komentāri (336)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu