Zvērināti vecpuiši tagad var iegūt «neredzamās draudzenes» (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ulf Bodin, CC BY-NC-SA 2.0

Izlaista jauna aplikācija zvērinātiem vecpuišiem, kas rada iespaidu par otrās pusītes esamību un ļauj izvairīties no radu un draugu uzmācīgajiem jautājumiem, vēsta ziņu portāls «Orange News».

«Neredzamās draudzenes» aplikācija paredzēta cilvēkiem, kuri vēl nevēlas dibināt ģimeni, taču nevar paciest tuvinieku tincināšanu par šo jautājumu.

Aplikācija sniegs «ticamus pierādījumus virtuālajā un reālajā pasaulē», ka tās lietotājam ir partnere, raksta britu avīze «Metro». Tā veiks telefona zvanus, atstās balss ziņojumus, ik pa laikam nosūtīs mazas dāvaniņas un pat iegūs draudzenes statusu sociālajā tīklā «Facebook».

Rēķins par «Invisible Girlfriend» izmantošanu tiek sastādīts reizi mēnesī. Lētākais komplekts ar nosaukumu «Tikai sarunas» maksā 6,2 sterliņu mārciņas (5,2 latus) mēnesī, savukārt dārgākais variants «Gandrīz saderinājušies» ik mēnesi izmaksās 49,99 mārciņas (42,2 latus).

Kompānija patlaban strādā pie «Invisible Boyfriend» aplikācijas, kas paredzēta sievietēm. Taču abi varianti būs piemēroti arī homoseksuāliem lietotājiem.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu