Zviedri spēlējas ar uguni, tomēr nosargā uzvaru pār Dāniju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules čempionāta ceturtās dienas pēdējā spēlē Stokholmas apakšgrupā šovakar Zviedrijas hokejisti ar 6:4 pieveica Dānijas valstsvienību.

Zviedrijas izlase pirmajā trešdaļā pilnībā dominēja, un jau līdz 12. minūtei pēc Viktora Stolberga un Luī Ēriksona diviem precīziem metieniem mājiniekiem izdevās panākt 4:0. Lai gan pusotru minūti līdz pirmās trešdaļas beigām Niklass Hārds lielajā vairākumā rezultāta starpību samazināja, jau otrā perioda 43 sekundē Daniels Alfredsons piekto reizi pārspēja Frederiku Andersenu.

Otrā perioda 10. minūtē Junass Brodīns panāca jau 6:1, tomēr arī pēc šiem ielaistajiem vārtiem Andersens netika nomainīts. Trešdaļas pirmspēdējā minūtē Dānijas komanda vēlreiz realizēja vairākumu, kad savus otros vārtus guva Hārds, bet jau trešā perioda 21. sekundē Larss Ellers trešoreiz pārspēja Junasu Enrotu.

Turpinājumā zviedru aizsargs Viktors Hedmans nopelnīja četru minūšu noraidījumu, bet Mortēns Grēns ceturto ripu zviedru vārtos iemeta jau vienādos sastāvos. Neilgi pēc tam Hedmans vēlreiz atstāja savu komandu mazākumā un dāņiem bija labas izdevības vēl vairāk samazināt rezultāta starpību, tomēr atlikušajā laikā Zviedrijas izlase uzvaru nosargāja.

Atgādinām, ka šodien pirmajā Stokholmas apakšgrupas mačā Čehijas izlases hokejisti ar 4:3 «bullīšos» pārspēja Norvēģijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu