Zviedrijas klubs varētu pievienoties KHL (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: malmoredhawks.com

Zviedrijas klubs «Malmo» ir uzsācis pārrunas par pievienošanos Kontinentālajai hokeja līgai (KHL), ziņo portāls «Championat.com».

Tiek vēstīts, ka sarunas ar KHL vadību uzsācis «Malmo» kluba arēnas īpašnieks Pērsi Nilsons ar cerību, ka Zviedrijas klubs varētu pievienoties Eiropas spēcīgākajai hokeja līgai.

«Mums bija pārrunas, taču nekāds lēmums pieņems netika. «Malmo» klubam ir vairākas ieceres, ko darīt nākotnē, nepieciešams izvēlēties to labāko,» paudis Nilsons. «Komandai ir jāspēlē labā līgā, turklāt Malme ir skaista pilsēta ar vairākiem tiešajiem lidojumiem. Domāju, ka vairāki Zviedrijas hokejisti labāk izvēlētos spēlēt šeit nekā, piemēram, Magņitogorskā.»

«Ja klubs spēs piesaistīt zviedru spēlētājus, saņemsim iespēju spēlēt KHL,» atzinis Nilsons, sakot, ka lēmums par «Malmo» pievienošanos līgai varētu tikt izlemts ja ne tagad, tad tuvāko gadu laikā gan.

«Malmo» šobrīd spēlē Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā - «Allsvenskan», taču savus mačus aizvada 13 tūkstošu līdzjutēju ietilpīgajā «Malmo Arena», kur šogad norisinājās arī Eirovīzijas dziesmu konkurss.

Kā zināms, no nākamās sezonas KHL spēlēs arī Somijas klubs Helsinku «Jokerit».

No nākamās sezonas KHL būs pārstāvētas jau deviņas valstis. Pašlaik čempionātā spēlē komandas no Krievijas, Latvijas, Kazahstānas, Slovākijas, Čehijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Horvātijas, bet «Jokerit» sacensībās iesaistīsies no 2014./15.gada sezonas.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu