Otrdienas horoskops: 3. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 3. jūlijam.

AUNS Ne viss notiks tik vienkārši un nevainojami, kā tu vēlējies pirmajā momentā. Centies rūpīgāk iedziļināties katra jautājuma būtībā, nekļūsti virspusīgs un nesteidzini notikumu gaitu, esi pacietīgāks!

VĒRSIS Neaizmirsti, ka viss, kas reiz atnāk, kādreiz arī aiziet. Tas attiecas gan uz cilvēkiem, gan materiālajiem labumiem. Proti, neuztraucies, ja pajūk kāda sadarbība, jo tās vietā noteikti nāks cita.

DVĪŅI Neturi ļaunu prātu uz tiem, kuri saka tev acīs taisnību, tad jau drīzāk uzmanies no tiem, kuri cenšas glaimot un pūst miglu sejā. Emocionālo spriedzi vislabāk spēs remdēt otrās pusītes klātbūtne.

VĒZIS Neatstāj novārtā draugus, ģimenes locekļus, aktīvāk iesaisties viņu ikdienas notikumos, uzklausi viņu pārdzīvojumus. Pašam darba lietās ies gludi. Kāds Vēzis saņems ilgi gaidīto algas pielikumu.

LAUVA Atturies no pārmērīgas paškritikas. Esi drošāks, īstenojot sarežģītas ieceres, tev šobrīd smaida veiksme, tev noteikti izdosies! Mājas dzīvē no tevis tiks prasīta izteikti pašaizliedzīga rīcība.

JAUNAVA Jo diplomātiskāk pasniegsi savu viedokli, jo jūtamākus panākumus gūsi. Dienas pirmā puse vairāk piemērota sabiedriskām lietām, turpretim pēcpusdienā vari pievērsties saimnieciskiem darbiem.

SVARI Kāda kolēģa vai laba paziņas iedrošināts, vari nolemt sākt profesionālās pilnveidošanās kursus, doties pieredzes apmaiņas braucienā. Šodien nevajadzētu risināt sasāpējušus attiecību jautājumus.

SKORPIONS Labvēlīga diena radošiem pasākumiem, dažādām svinībām un prezentācijām. Savā izpausmē būsi patiesi aizrautīgs, pratīsi radīt zinoša un ļoti pašpārliecināta cilvēka iespaidu.

STRĒLNIEKS Tev vajadzēs dot lielāku rīcības brīvību, citādi jutīsies burtiski kā važās saslēgts, ierobežots. Zvaigznes iesaka atturēties no lielākiem pirkumiem, līgumu slēgšanas vai dzīvesvietas maiņas.

MEŽĀZIS Praktiskā dzīves uztvere, saimnieciskās iemaņas, palīdzēs atrisināt jautājumus, kuri citiem liktos teju nepārvarami. Piemērota diena, lai pievērstos ar grāmatvedību, tieslietām saistītajam.

ŪDENSVĪRS Būsi noskaņots uz lieliem darbiem, ar sīkumiem krāmēties tev nepatiks. Tavu apņēmību vairos otrās pusītes morālais atbalsts. Romantiskajā plānā tieksies pēc krāšņākām sajūtām.

ZIVIS Centies gūt visaptverošāku informāciju par savā profesionālajā sfērā notiekošo. Šis brīdis vairāk piemērots darbam kolektīvā, jo individuālas aktivitātes nesīs daudz mazāku labumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu