Pirmdienas horoskops: 2. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/Scanpix

Horoskops pirmdienai, 2. jūlijam.

AUNS Mājiniekiem var nepatikt tava striktā nostāja naudas jautājumos. Nav izslēgts, ka atvasītes aktīvi centīsies mainīt tavu viedokli un izmantos visai iespaidīgus ietekmēšanas paņēmienus.

VĒRSIS Mazāk ieciklējies uz materiālas dabas jautājumiem. Zvaigznes iesaka lielāku vērību pievērst garīgajai izaugsmei. Saskarsmē ar apkārtējiem esi maķenīt atvērtāks, draudzīgāks.

DVĪŅI Pārsteidzīgi lēmumi, neuzmanīgums var jūtami iedragāt tavu profesionālo reputāciju. Šodien vajadzētu rūpīgāk pārlasīt dokumentus, uz kuriem liec savu parakstu, kā arī atturēties apmeklēt valsts iestādes.

VĒZIS Nekļūsti iedomīgs, vairāk respektē pieredzējušu cilvēku ieteikumus, paļaujies uz viņu dzīves pieredzi, zināšanām. Esi nedaudz stingrāks pret savām atvasītēm, paseko līdzi viņu brīvā laika pavadīšanai.

LAUVA Attiecībās ar mīļoto var parādīties nesaprašanās naudas lietās. Šoreiz taisnība izrādīsies partnera pusē, taču tu to atzīsi nelabprāt. Profesionālajās lietās tev smaidīs veiksme.

JAUNAVA Ja veic analītiska rakstura darbu, tad zini, ka šis ir tavs laiks! Tu lieliski pratīsi uzrunāt plašāku publiku, gūt tās atzinību, novērtējumu. Saskarsmē ar ģimenes locekļiem var parādīties zināms saspringums.

SVARI Esi piesardzīgāks ar dotajiem solījumiem, rūpīgāk sabalansē savas šā brīža reālās iespējas un plānus. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var saskarties ar hronisku kaišu saasināšanos.

SKORPIONS Tu rīkosies ļoti piesardzīgi un tālredzīgi. Šodien ir piemērots brīdis, lai risinātu ar tieslietām, nekustamo īpašumu saistīto. Mājas dzīvē tieksies pēc miera un saticības.

STRĒLNIEKS Iespējami gan tuvāki, gan tālāki braucieni, tikšanās ar ārzemju partneriem. Tev var parādīties iespējas uzlabot savu finansiālo situāciju, rast risinājumu sen sasāpējušiem jautājumiem.

MEŽĀZIS Savu atvasīšu iegribu dēļ tev var nākties plašāk pavērt naudas maciņu. Darba lietās viss ritēs savu gaitu, tev tik atliks paveikt ikdienišķos pienākumus un jau laicīgi doties mājup.

ŪDENSVĪRS Problēmas profesionālajā jomā var padarīt tevi nervozu, ātri aizkaitināmu. Neizgāz dusmas pār tuvinieku galvām, labāk pasaudzē viņu jūtīgo nervu sistēmu un lieko spriedzi atstāj sporta zālē.

ZIVIS Kamēr lēnām vērosi, ko dara apkārtējie, konkurenti no tava degungala var nocelt «gardu kumosiņu». Šodien galvenā panākumu atslēga būs izlēmīga un pietiekami operatīva rīcība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu