Plašu rezonansi izraisa foto ar mednieci un trofeju - melno žirafi (8)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Twitter

Trofeju medīšana ir ļoti plaši izplatīts sporta veids, kas izraisa ļoti asas diskusijas. Šoreiz plašu nosodījumu izpelnījusies amerikāņu trofeju medniece Tesa Tomsone, kuras fotogrāfija ar nogalinātu melno žirafi izraisījusi plašu rezonansi, vēsta «The Daily Net».

Amerikāniete apmeklējusi Dienvidāfriku, kur medības tiek piedāvātas aizvien plašāk un vērienīgāk. Sieviete pozējusi pie vairākām trofejām, kuras ieguvusi ceļojuma laikā.

Tomēr vislielāko sašutumu sociālo tīklu lietotāju vidū izraisījusi fotogrāfija, kurā sieviete pozē pie nogalinātas melnās žirafes.

Medniece dalījusies ar fotogrāfiju publiski un klāt pievienojusi tekstu: «Mūža sapnis piepildījies! Pamanīju šo reto melno žirafi un kādu laiku tai sekoju. Es zināju, ka tā būs īstā. Tai bija vairāk nekā 18 gadu.»

Šī fotogrāfija ātri vien izplatīta tālāk un izpelnījusies plašu nosodījumu. Pēc šādas sociālo tīklu lietotāju reakcijas medniece savu profilu noslēgusi publiskai apskatei.

Daudzas valstis ir aizliegušas trofeju medības kā tūristu aktivitātes. Zimbabve, Kenija, Botsvāna, Brazīlija un Indija ir pasludinājušas trofeju medības par nelikumīgām, bet Francijā, Nīderlandē un Austrālijā aizliegts ievest lauvu trofejas.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu