Svētdienas horoskops: 1. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Horoskops svētdienai, 1. jūlijam.

AUNS Tu labprāt dalīsies savā dzīves pieredzē ar jauno paaudzi. Sniegtie padomi tiks ņemti vērā, ja vien atturēsies no uzstājības un nekļūsi pārlieku prasīgs. Attiecībās ar otro pusīti veidosies jaunas kaislības.

VĒRSIS Mājinieki noteikti katrs būs aizņemts ar savām lietām, tādēļ dienu varēsi pavadīt pēc saviem ieskatiem. Iespējams, veltīsi lielāku uzmanību veselībai, fiziskajai formai, ģērbšanās stilam.

DVĪŅI Labprāt lasīsi, uzkrāsi jaunas zināšanas, komunicēsi ar līdzīgi domājošajiem. Tu ātri vien sapratīsi, kā iegūto informāciju lietot praksē, gūstot no tās maksimālu labumu sev.

VĒZIS Tavas vēlmes var nostāties pilnīgā pretstatā pret pārējo ģimenes locekļu plāniem. Esi piekāpīgs, dod iespēju līdzcilvēkiem pašiem nolemt, kā pavadīt brīvdienu. Pats varbūt dodies uz ezeru nedaudz pamakšķerēt.

LAUVA Būsi noskaņots nelielam izbraucienam pie dabas vai uz kādu mazpilsētu, kurā varētu baudīt kultūras pasākumu, satikt interesantus cilvēkus, vārdu sakot, pienācīgi atpūsties.

JAUNAVA Tavu uzmanību tā vien pieprasīs atvasītes. Jums būs daudz kā izrunājama. Visticamāk, bērni vēlēsies smelties dzīves gudrības. Tev tik jāprot pareizi pasniegt viņiem nepieciešamo informāciju.

SVARI Visā visumā būsi apmierināts ar dzīvi, kā arī priecāsies par draugu, tuvinieku panākumiem. Dzīvespriecīgais noskaņojums, burtiski kā magnēts, pievilks apkārtējos, liks arī viņiem pasmaidīt.

SKORPIONS Šodien vari ātri zaudēt savaldīšanos, tāpēc centies izvairīties no strīdiem, «taisnības meklēšanas». Zvaigznes saka priekšā, ka tev šobrīd vispiemērotākā būtu individuāla atpūta pie dabas.

STRĒLNIEKS Viesos var pieteikties attālāki radinieki vai draugi, kurus sen neesi saticis. Diena izvērtīsies jautrā kopā būšanā, gaisā virmos ne tikai bezrūpība, bet arī jaunas, perspektīvas biznesa idejas.

MEŽĀZIS Dienas pirmajā pusē labprāt paslinkosi, vienatnē pārcilāsi darbā piedzīvoto un centīsies iezīmēt nākotnes vīzijas. Pēcpusdienā tevi var pārņemt rosīgums, kurš mudinās uzkopt māju.

ŪDENSVĪRS Tev šodien var būt ieplānota lietišķa tikšanās, kura prasīs daudz vairāk laika un enerģijas nekā plānots. Vislabāk būtu, atturēties kārtot lietišķos jautājumus un galveno uzmanību veltīt ģimenei.

ZIVIS Draugiem var būt praktiski nereāli tevi dabūt ārā no mājas. Būsi noskaņots izbaudīt ģimenisku atpūtu, savā veidā noslēgties no plašākas sabiedrības. Tevi jūtami aizraus ar ezoteriku saistīti jautājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu