Sestdienas horoskops: 30. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Horoskops sestdienai, 30. jūnijam.

AUNS Daudz neuztrauksies par rītdienu, ar pilnu krūti baudīsi ikvienu dzīves mirkli un centīsies ienest savā atpūtā pēc iespējas krāšņākas emocijas. Pielūko, lai tavas vēlmes nekļūst pārlieku sakāpinātas.

VĒRSIS Tavam spītīgumam īsti nebūs robežu. Var sanākt, ka strīdēsies par visu un visiem. Par laimi, otrā pusīte skaidri zinās veidu, kā tevi nedaudz apvaldīt, vest pie prāta. Šodien atturies no lieliem pirkumiem.

DVĪŅI Atbilstošs brīdis mājas interjera pārveidošanai, mēbeļu iegādei. Tevī modīsies radošais gars, kurš ļaus īstenot jaunas, pārdrošas idejas. Dienas izskaņā vēlēsies doties baudīt nakts dzīves labumus.

VĒZIS Iespējamas zināmas nesaprašanās ar kaimiņiem. Mēģini tās sākotnēji atrisināt miermīlīgā ceļā, lai neradītu par sevi nelāgu iespaidu. Šodien ieteicams būt pie dabas, izbraukt zaļumos.

LAUVA Labprāt pievērsīsies dažādām sporta aktivitātēm, aicināsi to darīt arī pārējos ģimenes locekļus. Iespējams, pārvērtēsi ēšanas ieradumus, atteiksies no pārlieku asa, trekna ēdiena.

JAUNAVA Tu būsi rūpīgi izplānojis dienas darbus tā, lai rīta pusē tiktu paveikti visi nepieciešamie mājas uzkopšanas darbi, saimnieciskās lietas, bet pēcpusdienā varētu baudīt saviesīgo, kultūras dzīvi.

SVARI Kāds Svaru zīmes pārstāvis nolems sākt jaunu projektu, tādējādi pilnībā veltot dienu profesionālajām vajadzībām. Mīļotais cilvēks var būt nedaudz pārsteigts, taču saprotošs pret tavu izvēli.

SKORPIONS Piemērots brīdis saimnieciskajiem darbiem, dažādu viesību apmeklēšanai, kā arī ciemiņu uzņemšanai pie sevis. Komunicējot ar apkārtējiem, atturies no asām piezīmēm, dzēlīgiem jociņiem.

STRĒLNIEKS Nevēlēsies uztraukties par pasaulīgām lietām, bet gan baudīt otrās pusītes kompāniju, ļauties kaislībām, romantiskai izklaidei. Der apzināties, ka ne vienmēr dārga izklaide ir tā labākā.

MEŽĀZIS Tavus šā brīža plānus var ietekmēt ģimenes locekļu mainīgās vajadzības. Tu būsi savaldīgs, saprotošs, ātri pielāgosies jaunajai situācijai. Dodoties tālākā ceļā, pārliecinies par auto tehnisko stāvokli.

ŪDENSVĪRS Zināmas problēmas var sagādāt nespēja pilnībā atslēgties no darba lietām. Iekšējo spriedzi palīdzēs noņemt gan fiziskas aktivitātes, gan komunikācija ar radošiem, dzīvespriecīgiem cilvēkiem.

ZIVIS Ģimenes dzīvē notiekošais var radīt nelielus uztraukumus, taču tu pratīsi rast izeju no saspringtās situācijas un saglabāt vēsu galvu. Šobrīd zvaigznes iesaka atturēties no tālākiem ceļojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu