Latvijai būs savs «Laimes muzejs» Krāslavas novada Indrā

TVNET/LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.kraslava.lv

Krāslavas novadā, Indrā, Sporta ielā 2 durvis vēris pašizklaides centrs «Laimes muzejs», aģentūru LETA informēja Krāslavas novada tūrisma informācijas centra vadītāja Tatjana Kozačuka.

«Laimes muzejs» ir ierīkots Indras luterāņu baznīcas ēkā, kas baznīcas vajadzībām nekad nav tikusi izmantota. Ēka uzcelta 20.gadsimta 30.gadu beigās, jo pirmskara laikos Indrā bijis daudz luterāņu. Pēc kara baznīcas ēka tikusi izmantota kā sporta un izklaides pasākumu rīkošanas vieta. Tomēr, laikam ejot, ēka palikusi tukša, un ilgāku laiku tajā nekas nav noticis. Pirms vairākiem gadiem, piesaistot projektu finansējumu, pagasta pārvalde sāka ēkas atjaunošanu, kas vainagojusies tūrisma objekta – Latvijā vienīgā «Laimes muzeja» izveidē.

Muzejā var uzzināt, kā veicināt savā organismā laimes hormonu veidošanos.

Pateicoties «Laimes muzeja» interaktīvajai ekspozīcijai, izvēloties sev piemērotākos «laimes ceļus», ikviens var saprast, kā var stimulēt laimes hormonu veidošanos un iemācīties būt laimīgiem.

«Laimes muzejā» ir pieejami šādi laimes ceļi: «Sporta un darba ceļš», «Vīriešu ceļš», «Gaišais ceļš», «Muzikālais ceļš», «Radošais ceļš», «Patriotiskais ceļš», «Augstais ceļš», «Garšīgais ceļš vai laime ēst!», «Māņticības ceļš» un «Jūsu laimīgais foto».

«Laimes muzejs» gaida ciemos arī jaunlaulātos - viņi tiks sagaidīti ar īpašu izklaides programmu. Ieeja muzejā ir bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu