Trešdienas horoskops: 27. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 27. jūnijam.

AUNS Domās būsi filozofiskās tālēs, mūsdienīgās lietas saistīs ļoti pastarpināti. Nav izslēgts, ka ņemsi rokā ezoteriska rakstura grāmatu un meklēsi tajās atbildes uz mūžseniem jautājumiem,

VĒRSIS Lietišķajā kontekstā šodien viss ies pēc cerētā plāna. Savukārt sirdslietās var rasties zināmi šķēršļi, kuri liks tev pasvīst, pirms attiecības ievirzīsies atpakaļ vēlamā gultnē. Galvenais, esi pacietīgs, savaldīgs.

DVĪŅI Strādāt tā īsti negribēsi, tādēļ meklēsi iemeslu, lai nedaudz ātrāk aizšmauktu no darba un pievērstos kam daudz patīkamākam. Zvaigznes iesaka atturēties no grādīgo dziru lietošanas.

VĒZIS Kāds no kolēģu vidus var nostādīt tevi divdomīgā, neērtā situācijā. Taču nepiemini ļaunu, vienkārši nākotnē centies izvairīties no konkrētā cilvēka. Tu labi sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

LAUVA Nekļūsti par slinkuma upuri, ja reiz esi ko apņēmies, tad paveic solīto godam, neatstāj neko uz vēlāku laiku. Vēlams būt uzmanīgākam, kārtojot finansiālās lietas, atturēties apmeklēt valsts iestādes.

JAUNAVA Šodien labāk paļauties uz savu pieredzi, jo līdzcilvēku padomi tev drīzāk kaitēs nekā dos reālu labumu. Vakarā palutiniet savu vēderu ar kādu eksotisku augli vai vakariņām labā restorānā.

SVARI Analītiskās spējas tevi nepievils. Ātri vien spēsi rast risinājumus, aktuālajiem jautājumiem, gūt apkārtējo atbalstu savu nākotnes ieceru īstenošanai. Galvenais, nepārstrādājies, pasaudzē nervu sistēmu!

SKORPIONS Tieksies pēc cilvēku uzmanības, vēlēsies dzirdēt komplimentus, kļūsi koķets, esot kopā ar pretējo dzimumu. Diena piemērota sabiedriskām un radoša rakstura aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Panākumi darbā būs tiešā veidā atkarīgi no tava noskaņojuma, spējas saglabāt iekšējo līdzsvaru, koncentrēšanos. Kādam Strēlniekam var aktualizēties ar dzīvesvietas maiņu saistīti jautājumi.

MEŽĀZIS Gluži vai no pirmā acu skata spēsi noteikt satiktā cilvēka stiprās un vājās puses. Šī īpašība veidos labus priekšnosacījumus jaunu, perspektīvu sadarbību veidošanai un esošo attiecību uzlabošanai.

ŪDENSVĪRS Dienas pirmajā pusē vari kārtot darījumus ar nekustamo īpašumu. Savukārt pēcpusdiena būs kā radīta jaunu izjūtu gūšanai, dzīves baudīšanai. Droši vari doties izklaidēties ar kolēģiem.

ZIVIS Vēlēsies pierādīt cilvēkiem, ka labāk par citiem zini lietu patieso būtību. Atturies iesaistīties principiālos strīdos, labāk velti laiku praktiskākām nodarbēm, parūpējies par savu finansiālo izaugsmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu