Otrdienas horoskops: 26. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 26. jūnijam.

AUNS Galvassāpes var sagādāt kāds tikko iesākts darbs, kurš aizņems vairāk laika, nekā cerēji. Centies visu šodien paredzēto darīt lēnām un sistemātiski, citādi neuzmanības kļūdas uzrādīsies viena pēc otras.

VĒRSIS Būsi patiesi lepns par padarīto darbu un par to liksi nepārprotami manīt saviem līdzcilvēkiem. Nebrīnies, ja kāds no apkārtējiem tev izsaka kritiku par pārlieku uzstājīgu attieksmi.

DVĪŅI Ar savu dzīvesprieku un nebeidzamo enerģiju aizrausi un intriģēsi cilvēkus. Piemērots brīdis saviesīgu pasākumu organizēšanai, dažādām prezentācijām, ar mākslu saistītu projektu īstenošanai.

VĒZIS Šodien labāk atturies risināt citu problēmas, labāk visus spēkus velti saviem tiešajiem pienākumiem. Labāk strādāt individuāli, jo tā spēsi īstenot no tevis prasīto. Vakarā velti laiku savām atvasītēm.

LAUVA Trauksmaina, nemierīga diena tām Lauvām, kuras saistītas ar jurisprudenci un finanšu sektoru. Esi savaldīgāks un draudzīgāks, veicot pārrunas ar augstākstāvošajiem, kā arī sadarbības partneriem.

JAUNAVA Tu pilnīgi mierīgi, jau līdz pēcpusdienas pārtraukumam paveiksi svarīgākos darbus, un tas ļaus atlikušo dienas daļu veltīt privātām lietām vai tīkamai atpūtai. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

SVARI Esi nedaudz piesardzīgāks, komunicējot ar mazpazīstamiem sadarbības partneriem, atturies apspriest privātas lietas, kritizēt augstākstāvošos. Atvasītes šobrīd var parādīt savu raksturiņu.

SKORPIONS Ja vien to pietiekoši spēcīgi gribēsi, spēsi pilnībā īstenot iecerēto. Savukārt, ja gribēsi palaiskoties, rēķinies, ka konkurenti var tavu slinkuma brīdi izmantot savā labā. Vairāk ieklausies savā intuīcijā!

STRĒLNIEKS Virspusēju attieksmi pret darbu var ātri vien pamanīt priekšnieks, tāpēc esi apzinīgs un nedod iemeslu aizrādījumiem. Šodien lieti var noderēt tev piemītošā taisnības mīlestība, enerģiskums.

MEŽĀZIS Būtiskās tikšanās labāk atlikt uz rītdienu, jo tu šobrīd vairāk domāsi par ģimeni, attiecību lietām. Ja tev veicami kādi pirkumi, labāk veic tos vakarpusē. Saskarsmē ar mīļoto būsi ļoti emocionāls.

ŪDENSVĪRS Tev patiks atrasties cilvēkos, uzklausīt citu dzīves pieredzi, gūt jaunas zināšanas. Piemērots brīdis, lai dotos pieredzes apmaiņas braucienā, veidotu kontaktu ar domubiedriem.

ZIVIS Šis nav pats piemērotākais brīdis, lai sāktu jaunus darbus, kārtotu nekustamā īpašuma jautājumus vai veiktu kardinālas pārmaiņas savā privātajā dzīvē. Labāk padosies ierasti, ikdienišķi pienākumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu