Pirmdienas horoskops: 25. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 25. jūnijam.

AUNS Zināmu nemieru var izraisīt strīdi ar kolēģiem, kuri galvenokārt radīsies tavas saasinātās taisnīguma izjūtas dēļ. Šodien, kā jau var noprast, labāk veiksies individuāli darbi.

VĒRSIS Tevī valdīs praktisks, piezemēts noskaņojums, kurš būs ļoti atbilstošs dažādu saimnieciski organizatorisku jautājumu risināšanai. Apkārtējie var ne reizi vien vērsties pie tevis pēc kāda padoma.

DVĪŅI Nesasteidz notikumu gaitu! Tieši lēnprātība un patiesa apdomība nesīs labākos rezultātus, palīdzēs izvairīties no sarežģījumiem, neuzmanības kļūdām. Dienas izskaņu vēlēsies pavadīt kopā ar otro pusīti.

VĒZIS Centies pēc iespējas precīzāk izpildīt uzticētos pienākumus, neignorē paredzētos darba drošības noteikumus. Šodien nav ieteicamas pārrunas ar priekšniecību, kā arī valsts iestāžu apmeklēšana.

LAUVA Tu lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi. Kopā ar līdzgaitniekiem spēsi īstenot pat pašu pārdrošāko ieceri. Galvenais turpināt iesākto, ja arī saskaries ar kādiem sarežģījumiem!

JAUNAVA Lai gūtu labākus panākumus darba lietās, tev noteikti būs jāiegūst svaigākā informācija par savā nozarē notiekošo. Turot roku uz notiekošā pulsa, tu spēsi panākt un varbūt pat pārspēt cerēto.

SVARI Būsi uzcītīgs un neatlaidīgs. Taču šoreiz no tevis tiks prasītas arī labas oratora un diplomāta dotības, kuras pēc būtības tev arī piemīt. Sava mērķa sasniegšanai izmanto tikai atļautas metodes!

SKORPIONS Tu pratīsi iedarboties uz apkārtējiem, iegūt viņu uzmanību un uzticību. Piemērota diena, lai meklētu jaunus sadarbības partnerus, tiktos ar esošajiem, kā arī veltītu laiku juridiskajiem jautājumiem.

STRĒLNIEKS Būsi tiešs un lietišķs, kas veicinās panākumus darbā, bet attiecībās šīs īpašības var radīt domstarpības, aizvainot partneri. Mēģini ieturēt noturīgāku balansu starp savām un mīļotā vēlmēm.

MEŽĀZIS Var uzspīdēt veiksme finansiālajās lietās. Šodien vari iepirkties, kārtot nekustamā īpašuma, saimnieciskās lietas. Otrās pusītes izgājieni, emocionālie untumi var likt zaudēt savaldīšanos.

ŪDENSVĪRS Nebūs viegli sākt darba nedēļu, jo domas vairāk kavēsies pie atpūtas, privātām būšanām. Esi piesardzīgs, veicot aprēķinus, ja iespējams, atturies parakstīt svarīgus dokumentus.

ZIVIS Vēlēsies paspīdēt kolēģu vidū ar savām zināšanām vai labajiem darba rezultātiem, taču darīsi to ļoti neuzkrītoši. Nav izslēgts, kāds Zivju zīmes pārstāvis tiks pie sava slepenā pielūdzēja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu