Sestdienas horoskops: 23. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Horoskops sestdienai, 23. jūnijam.

AUNS No sarunām ar draugiem, tuviniekiem, tu iegūsi patiesi daudz vērtīgas informācijas, ja vien būsi gana pacietīgs un nepārtrauksi sarunu biedru pusvārdā. Jāņu vakaru vēlēsies pavadīt pēc iespējas lustīgāk.

VĒRSIS Rīta pusē būsi čakls mājas saimniecības darbos. Vislabāk padosies fiziskas nodarbes, jo tās palīdzēs atbrīvoties no nedēļas laikā uzkrātā stresa. Pēc padarītā nepacietīgi gaidīsi papardes zieda meklēšanu.

DVĪŅI Kopā ar mājiniekiem aktīvi plānosi brīvdienu atpūtu. Noteikti dosies ārpus mājas, baudīsi dabas tuvumu un jautru cilvēku sabiedrību. Saskarsmē ar atvasītēm ik pa brīdim var uzplaiksnīt paaudžu konflikti.

VĒZIS Dienu ieteicams pavadīt mierīgā, nosvērtā garā. Ļauj, lai šoreiz mājinieki rosās un gatavo nepieciešamo Līgosvētkiem. Zvaigznes šodien silti iesaka atturēties no sēšanās pie auto stūres.

LAUVA Tieksies vadīt un organizēt, būsi epicentrs turpat vai visos notikumos sev apkārt. Tavus centienus noteikti atbalstīs ģimenes locekļi. Galvenais, neizšauj visu pulveri dienas pirmajā pusē.

JAUNAVA Labprāt apciemosi radiniekus, kopā vadot Jāņu vakaru. Saskarsmē ar laulāto var šķist, ka otrā pusīte izvairās no tevis vai ko slēpj, taču tā izrādīsies tikai greiza, nepareizi iztulkota sajūta.

SVARI Tu nespēsi nosēdēt mierā, būs nepieciešamas saviesīgas aktivitātes, domu apmaiņas un radošas aktivitātes. Pilnīgi iespējams, ka svētkus nolemsi sagaidīt pilsētā, kādā masu pasākumā.

SKORPIONS Būs nepieciešama neliela deva optimisma no otrās pusītes, lai tu mostos labā omā un tādu arī saglabātu visas dienas garumā. Ko gan tev nevarēs pārmest, tas ir kaislīgums un romantiskums attiecībās.

STRĒLNIEKS Pratīsi iekļauties jebkurā kompānijā, radīt par sevi dzīvespriecīga, optimistiska cilvēka iespaidu. Vislabāko kontaktu gūsi ar gados jaunākiem līdzgaitniekiem. Iespējams, iegūsi jaunu pielūdzēju.

MEŽĀZIS Vislabāk ļauties notikumu gaitai un īpaši smalki neplānot dienas kārtību. Tieši nejaušības, patīkamas apstākļu sakritības dos daudz jauku un atmiņā paliekošu mirkļu. Nepārforsē ar trekniem ēdieniem.

ŪDENSVĪRS Meklēsi sevi filozofiskās pārdomās. Taču šoreiz daudz piemērotāka atpūta būtu vienkārša patērzēšana draugu vai tuvinieku lokā. Jāņu vakarā lieti noderēs tavas oratora dotības, radošais talants.

ZIVIS Tevi nebūs iespējams pierunāt doties atpūsties, kopā ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Šoreiz pie sirds ies labu, sen zināmu cilvēku kompānija. Papardes zieda meklēšana var izdoties varen kaislīga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu