Trešdienas horoskops: 4. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 4. jūlijam.

AUNS Šodien labāk veiksies fiziskā darba veicējiem. Esi pretimnākošāks attiecībā pret kolēģu lūgumiem, atbalsti līdzgaitniekus ar saviem padomiem, pieredzi. Mīlas jomā solās iet karsti.

VĒRSIS Būsi apmierināts ar profesionālo lietu ritējumu un, iespējams, tieši šodien ļausi sev nedaudz samazināt tempu un vairāk laika veltīt privātu jautājumu risināšanai. Tu lieliski sapratīsies ar atvasītēm.

DVĪŅI Ja vien rodas iespēja, izvēlies individuālas aktivitātes. Tīksmināsies par iespēju rīkoties pēc saviem ieskatiem, jebkuras pamācības no apkārtējo puses uztversi pārlieku saasināti.

VĒZIS Vajadzēs būt enerģiskam un disciplinētam, lai tiktu galā ar visiem darbiem, kuri šodien paredzēti. Dienas pirmajā pusē vari organizēt tikšanās ar priekšniecību, pēcpusdienā risināt finanšu jautājumus.

LAUVA Var atklāties kāds tevis rūpīgi glabāts noslēpums. Tev par pārsteigumu, apkārtējie uz jauniegūto informāciju reaģēs ļoti saprotoši un pat izrādīs savas simpātijas, atbalstu. Vairāk veiksies radošajām Lauvām.

JAUNAVA Darba būs cik tik uziet, bet tu, pateicoties savam strādīgumam, ar tiem ātri tiksi galā. Šodien labāk sapratīsies ar gados vecākiem kolēģiem. Nav izslēgts, pēc darba nolemsi doties uz krodziņu.

SVARI Konkurents vai skauģis var censties tevi aptīt ap pirkstu, taču nekas prātīgs viņam nesanāks. Tu pratīsi arī šķietami nejaukas situācijas izmantot sev par labu. Attiecības ar otro pusīti prasīs daudz pacietības.

SKORPIONS Tuvinieku vajadzības mudinās darba lietas atstāt otrajā plānā. Iespējams, kādam no radiniekiem palīdzēsi tikt galā ar nekustamā īpašuma jautājumiem, neļausi apmaldīties birokrātijas džungļos.

STRĒLNIEKS Tava pārliekā vaļsirdība var tikt izmantota pret tevi pašu, tāpēc esi piesardzīgs – mazāk pļāpā ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Dienas izskaņā vēlēsies atrast laiku, lai nedaudz pasportotu.

MEŽĀZIS Tev vajadzēs būt savaldīgākam attiecībā pret kolēģu izgājieniem, izpalīdzēt viņiem ar padomu vai morālu atbalstu. Kādam Mežāzim var rasties pārdomas par privātā biznesa iespējām.

ŪDENSVĪRS Neuztraucies par lietām, kuras nespēj ietekmēt. Labāk velti savu uzmanību tiešajiem darba pienākumiem un neļauj sīkām nebūšanām izsist sevi no garīgā līdzsvara. Vakarā ļausies mīlas priekiem.

ZIVIS Pieklusini savas ambīcijas, šodien prātīgāk ir paklusēt un pavērot lietas no malas. Nesteidzies ignorēt apkārtējo ieteikumus, kritiku. Šis ir lielisks brīdis, lai pilnveidotu sevi, augtu garīgajā plānā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu