Pamests izklaides parks kļuvis par safari ar pārsteigumu

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency

«Encore Gardens» bijis viens no populārākajiem izklaides parkiem Taivānā. Tas mainījies pēc 7,7 magnitūdu spēcīgās zemestrīces, kurā bojā gāja 2415 cilvēki un 11203 tika ievainoti, vēsta «Cater News».

Tagad izklaides parku pārņēmis dabas varenais spēks. Izpostītais izklaides parks atrodas kalnainā Taivānas trešās lielākās pilsētas apgabalā. Parkā vairs neizklaidējas cilvēki, bet dzīvo, piemēram, tik milzīgi zirnekļi, kas spēj apēst čūskas un putnus. Pilsētvides pētnieks un video fotogrāfs Bobs Tisens no Nīderlandes apmeklējis šo pamesto vietu.

«Šo parku vēlējos apmeklēt jau sen. Karuseļi ir labākā parka daļa. Tie lēnām pazūd zem biezās dubļu kārtas. Parku pārņem augi, un tas ir forši. Parks ir pilns ar milzīgiem insektiem. Es redzēju šeit vairāk zirnekļu nekā Āzijas džungļos. Tie ir milzīgi, bet visdrīzāk nekaitīgi,» iespaidos dalījies pētnieks.

«Es no zirnekļiem nebaidos, bet varu iedomāties, ka tā varētu būt elle cilvēkiem, kuri baidās. Atmosfēra šeit ir lieliska. Labs laiks. Bija sajūta, it kā mēs staigātu pa džungļiem, kur ik pa brīdim parādās kāds pārsteigums,» stāstījis video fotogrāfs.

«Bija jauki fonā dzirdēt dzīvnieku radīto troksni. Taivānā ir subtropu un tropu klimats, tāpēc šeit viss aug ļoti ātri un var uzņemt interesantas fotogrāfijas. Cilvēki šeit respektē pamestas vietas, tāpēc šeit nekas nav izdemolēts vai klāts ar grafiti,» paudis pētnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu