Dubaijā atklāta augstākā viesnīcas ēka

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dubaijā oficiāli atklāta augstākā viesnīcas ēka, ziņo medijs «CNN». Viesnīcas «The Gevora Hotel» ēkas augstums ir 356 metri.

Iepriekš par Dubaijas augstāko viesnīcas ēku tika uzskatīta «JW Marriott Marquis», tomēr nule atklātā «The Gevora Hotel» viesnīca ir par vienu metru garāka.

Ekskluzīvā viesnīca saviem klientiem piedāvā dažādas aktivitātes - veselības centru, saunas, peldbaseinus, kā arī piecus dažādus restorānus.

Viesnīca iekārtota «Art Deco» interjera stilā un kopumā tajā atrodas 528 numuriņi. «The Gevora Hotel» piedāvā trīs dažādu tipa istabas - luksusa istabas (46 kvadrātmetri), luksusa vienas guļamistabas istabas (62 kvadrātmetri), kā arī divu guļamistabu apartamentus (85 kvadrātmetri).

Četru zvaigžņu viesnīca iekārtota tā, lai klienti tajā varētu ne tikai atpūsties, bet izvēlēties to arī komandējumiem un biznesa braucieniem - viesnīcā atrodas arī biznesa centrs un konferenču zāle.

Tomēr «The Gevora Hotel» nav pasaulē augstākā viesnīcas ēka. Šis tituls joprojām pieder «The Ritz-Carlton» viesnīcas ēkai Honkongā - piecu zvaigžņu viesnīcai, kuras augstums ir 488 metri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu