Svētdienas horoskops: 17. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops svētdienai, 17. jūnijam.

AUNS Šodien atpūtini nervu sistēmu, ļaujies SPA vai pirts procedūrām. Arī ejot izklaidēties, izvēlies mierīgāku kompāniju, samazini sev raksturīgos «lielos» apgriezienus. Atturies no lielākiem pirkumiem.

VĒRSIS Aktīvāk iesaistoties sabiedriskajā dzīvē, vari jūtami paplašināt kontaktu loku, gūt jaunas atziņas, uzklausīt citu dzīves pieredzi. Kādam Vērsim acīs iekritīs ļoti simpātiska pretējā dzimuma būtne.

DVĪŅI Būsi lielisks sarunu biedrs, apkārtējie tā vien tieksies pēc tavas sabiedrības, labprāt izkratīs sirdi, uzklausīs padomus. Taču arī tev pašam gribēsies noņemt smagumu no sirds, izrunāties ar kādu.

VĒZIS Modīsies labā noskaņojumā, kurš būs patiesi atbilstošs, lai dotos dzīvē, baudītu jautru, radošu kompāniju un nelielu piedzīvojumu garu. Tu ātri radīsi kontaktu ar filozofiska rakstura personām.

LAUVA Tavām domām būs liels spēks. Ja koncentrēsies uz negatīvo, ilgi nebūs jāgaida, kā liksta būs klāt. Savukārt, ja domāsi pozitīvas domas, tavu seju rotās smaids, būsi gatavs, kam jaunam, izaicinošam.

JAUNAVA No mājās sēdētāja tevī nebūs ne miņas, būsi noskaņots ļauties saviesīgajai dzīvei. Ar savu enerģiskumu, dzīvesprieku nedaudz pārsteigsi otro pusīti, kura labprāt dosies izklaidēties kopā ar tevi.

SVARI Pat visrūdītāko skeptiķi spēsi pārliecināt par savu uzskatu pareizību. Iespējams, ka jūtamu dienas daļu veltīsi darba lietām, veidosi jaunus kontaktus, meklēsi atbalstītājus savām nākotnes iecerēm.

SKORPIONS Tu samērā piesardzīgi uztversi draugu aicinājumus doties izklaidēties. Daudz labprātāk vientulībā dosies pamakšķerēt vai nedaudz pasportot. Vakarā tevi var pārņemt romantisks noskaņojums.

STRĒLNIEKS Esot visu dienu mājās, tevi nenovēršami sāks mākt garlaicība, tādēļ tā vai citādi tieksies radīt sev atraktīvu izklaidi. Iespējams, komunicēsi ar domubiedriem, izmantojot internetu.

MEŽĀZIS Dienas pirmajā pusē paveiksi mājas uzkopšanu, citus saimnieciskos pienākumus. Pēcpusdienā, paziņu pierunāts, apmeklēsi kādu koncertu vai izstādi. Taču vakarā jau laicīgi dosies pie miera.

ŪDENSVĪRS Nekļūsti vieglprātīgs naudas lietās. Labāk ievēro zināmu taupības režīmu, jo salīdzinoši drīz iespējami negaidīti izdevumi mājokļa vajadzībām. Pavadi vairāk laika sarunās ar mīļoto cilvēku.

ZIVIS Piemērots brīdis, lai apciemotu vecākus, radiniekus vai uzņemtu viņus pie sevis. Pret tuviniekiem būsi ļoti maigs un iejūtīgs, daudz nedomājot, sniegsi viņiem morālo atbalstu, palīdzēsi ar padomu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu