Piektdienas horoskops: 15. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops piektdienai, 15. jūnijam.

AUNS Zināmu diskomfortu tev var radīt saspringtā gaisotne kolektīvā. Iespējams, ka dienu labāk pavadīt vienatnē, jo, strādājot individuāli, tu spēsi pilnvērtīgāk koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem.

VĒRSIS Tālredzība, piesardzīgums finanšu lietās ļaus tev izvirzīties priekšā saviem tiešajiem konkurentiem, uzspodrināt savu profesionālo reputāciju. Šodien tevis un mīļotā starpā valdīs patiesa harmonija.

DVĪŅI Mainīgais noskaņojums var traucēt pieņemt pareizos lēmumus, novirzīt no uzņemtā kursa. Lai neiedzīvotos nevajadzīgos sarežģījumos, atliec svarīgos jautājumus uz citu dienu, paveic ikdienišķas lietas.

VĒZIS Tevi nedaudz baidīs nestandarta situācijas, taču tavām bažām nebūs pamata, jo priekšnojauta lieliski palīdzēs izkulties no visu veidu sarežģījumiem. Ģimenes dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas.

LAUVA Lielāku uzmanību veltīsi privātajai dzīvei. Jo īpaši tas būs jūtams tiem zīmes pārstāvjiem, kuri nesen sākuši attiecības, atrodas randiņu periodā. Ja šodien jāveic kādas atskaites, esi dubultā uzmanīgs!

JAUNAVA Var rasties nopietna vēlēšanās sākt savu biznesu. No kārotā nedaudz var atturēt nedrošības sajūta, bailes par finansiālo stabilitāti. Ļoti vērtīgus padomus var sniegt tava otrā pusīte.

SVARI Kāds no plānotajiem projektiem var būt jāatliek, jo to pieprasīs finansiālā situācija. Šodien var nākties doties uz valsts institūcijām, risināt ar nekustamo īpašumu mantojumiem saistīto.

SKORPIONS Pavisam negaidot vari piedzīvot atklāsmi, kā uzlabot savus ienākumus. Guvis pārliecību par nupat radušos nodomu lietderību, enerģiski pievērsīsies plāna izstrādāšanai, partneru piesaistīšanai.

STRĒLNIEKS Darbs sniegs patiesu gandarījumu, ļaus aizmirst par nebūšanām privātajā dzīvē. Tomēr pilnībā ignorēt attiecībās notiekošo nevajadzētu. Centies apzināties savas kļūdas, meklēt risinājumus!

MEŽĀZIS Tava profesionālā varēšana būs augstā līmenī, ko apliecinās arī priekšniecības atzinība, uzslavas. Nepiemirsti pateikties tiem, kuri tev ir palīdzējuši izveidoties par tik veiksmīgu darbarūķi.

ŪDENSVĪRS Vari droši nodarboties ar nekustamā īpašuma lietām, juridiskajiem jautājumiem. Ja sajūti, ka tevī sāk uzkrāties ikdienas stress, uztraukumi, tiec no tiem vaļā, apmeklējot sporta zāli, baseinu.

ZIVIS Vēlēsies nedaudz pašpikot, baudīt dzīvi ar lielāku vērienu. Taču zini, ka nav liela māksla vienā mirklī iztērēt ietaupījumus, labāk padomā, kā rast kompromisu starp savām vēlmēm un šā brīža iespējām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu