Ceturtdienas horoskops: 14. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Horoskops ceturtdienai, 14. jūnijam.

AUNS Ja notiek kāda ķibele, neķeries pie pārlieku radikāliem risinājumiem, centies izeju no situācijas meklēt mierīgā, nosvērtā manierē. Neļauj saasinātajai taisnības sajūtai veicināt konfliktsituācijas.

VĒRSIS Biznesa lietās būs grūti atrast tev līdzvērtīgu kandidātu. Droši vari meklēt jaunas sadarbības iespējas, centies paplašināt jau esošos projektus. Līgumus labāk slēgt dienas otrajā pusē.

DVĪŅI Tevī modīsies radošā iedvesma, atliks vien izvēlēties piemērotākos izteiksmes līdzekļus un drosmīgi īstenot kāroto! Kāds Dvīņu zīmes pārstāvis sāks ļoti kaislīgu mīlas romānu.

VĒZIS Arī spontānas ieceres šodien var nest labus rezultātus. Esi atvērtāks pret cilvēkiem, jo tā kliedēsi lieko noslēpumainības plīvuru, kurš ap tevi tā vien vijas. Tev veiksies naudas lietās.

LAUVA Spēka būs daudz, un arī ideju netrūks; ja šīm īpašībām pievienosi sistemātisku rīcību, tad uzvara tev būs nodrošināta. Lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi, būsi tai kā garīgais skolotājs, mentors.

JAUNAVA Piemērots laiks jaunu lietišķo kontaktu veidošanai. Kāds neparedzēts notikums var likt mainīt ieplānoto vakara pasākumu, bet izmaiņas būs tā vērtas. Kāds stāsies plašākas auditorijas priekšā.

SVARI Darbarūķiem šī diena būs piepildīta ar visdažādākajiem pienākumiem. Savukārt radošajām dvēselēm gribēsies vairāk pabūt vienām, sakārtot savu iekšējo pasauli, atgūt emocionālo līdzsvaru.

SKORPIONS Nebūs viegli tikt galā ar šefa rīkojumiem, vēl jo vairāk tāpēc, ka tie var visai ātri mainīties. Tomēr solītais atalgojums par padarīto būs pārāk vilinošs, lai no tā atteiktos.

STRĒLNIEKS Tevī modīsies sacensības gars, kurš mudinās apsteigt kolēģus, tādēļ nežēlosi pūles, lai kļūtu galvastiesu pārāks par apkārtējiem. Taču der apzināties, ka pārmērības nekad ne pie kā laba nenoved.

MEŽĀZIS Labi orientēsies darījumu pasaulē, viens otrs vecāks kolēģis vērsīsies pie tevis pēc lietišķa padoma. Mīlas jomā vēlēsies pārmaiņas, taču tīri psiholoģisku apsvērumu dēļ vairīsies tās īstenot dzīvē.

ŪDENSVĪRS Lielos vilcienos darīsi tikai to, ko uzskatīsi par pareizu. Šāda rīcība ir iespējama priekšniekiem, savukārt darba ņēmējiem var izraisīt saspringtas situācijas, nevajadzīgu skaidrošanos ar bosu.

ZIVIS Piemērots laiks, lai atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem, pievērstos veselīgākam dzīvesveidam. Drīzumā tev var pavērties iespēja izdevīgi papildus nopelnīt un tādējādi īstenot kādu senlolotu sapni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu