«Tiešām skaisti!» Liepājniekus pārsteidz dabas stihija

TVNET/LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Twitter

Pirmdienas vakarā Liepāju pārsteidzis pamatīgs negaiss, pērkons un zibens. Savos iespaidos Liepājas iedzīvotāji un viesi dalījās sociālajos tīklos «Facebook» un «Twitter», novēroja portāls TVNET.

«Vai viss normas robežās - negaiss parastais, ja? Man te bija tāda satraukumu pilna saruna, kas lika domāt - dabas katastrofu stihija..» pie fotoattēla no Liepājas pludmales raksta «Facebook» lietotāja Inese Aleksandroviča.

Tikmēr «Facebook» lietotājs Arturs Rozentāls norāda: «Tiešām skaisti bija, vienīgi viss otrpus mākoņiem...»

Daudzi liepājnieki sociālajos tīklos dalījušies ar fotogrāfijām un video no negaisa pilnā pirmdienas vakara.

Aģentūra LETA vēsta, ka trešdienas naktī gaidāms daļēji mākoņains laiks, iespējams īslaicīgs lietus. Pūtīs lēns vējš. Minimālā gaisa temperatūra ap +10 grādiem.

Trešdien daļēji mākoņains laiks, nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs R, DR vējš 4-7 m/s, brāzmās līdz 12 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra +16 grādu.

Ceturtdienas naktī debesis apmāksies, no rīta iespējams lietus. Pūtīs lēns vējš. Minimālā gaisa temperatūra +7..+9 grādi.

Ceturtdien iespējams lietus un pērkona negaiss. Pūtīs A, DA vējš 4-8 m/s, brāzmās līdz 13 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra ap +20 grādiem.

Piektdienas naktī iespējams lietus un pērkona negaiss. Iegriezīsies R, ZR vējš 2-7 m/s. Minimālā gaisa temperatūra no rīta +8 grādi.

Piektdien laiks skaidrosies. Pūtīs Z, ZR vējš 3-6 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra +15 grādu, pilsētas ziemeļos +11 grādu.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

      KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
      Redaktors iesaka
      Nepalaid garām
      Uz augšu