Prinča Harija līgava atklāj vienu lietu, bez kuras nekāpj lidmašīnā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Prinča Harija topošā sieva Megana Mārkla savā dzīvesstila bloga «The Tig» rakstā, kas atkal parādījies tīmeklī, atklājusi vienu lietu, bez kuras viņa nekad nedodas ceļojumos. Tā nebūt nemaksā vairākus tūkstošus!

Mārkla nekad nedodas ceļojumā bez antibakteriālā līdzekļa vai salvetēm. Viņa atklāj, ka, atrodoties lidmašīnā, vienmēr rūpīgi noslauka visas sev blakus esošās virsmas, tomēr apzinās, ka dažiem cilvēkiem viņas paradumi varētu likties neparasti.

«Kad esmu lidmašīnā, vienmēr izmantoju roku salvetes vai antibakteriālo līdzekli, lai visu notīrītu, tai skaitā nelielo televizoru, traukus un visas podziņas,» viņa pastāstījusi. «Protams, blakus esošā persona varētu uz tevi skatīties dīvaini, taču galu galā tu esi tikai ieguvējs.»

Tāpat viņa iesaka ceļojuma laikā dzert ievērojamu daudzumu ūdens. «Dzer ūdeni tā, it kā tu mirtu no slāpēm, - jo pat tad, kad to nedari, tavs ķermenis slāpes izjūt.»

Prinča Harija topošā sieva Megana šobrīd dzīvo Lielbritānijā, taču agrāk ļoti bieži ceļoja no savām mājām Losandželosā uz Londonu, kā arī Kanādu. Arī turpmāk, piedaloties dažādās karaliskajās vizītēs, Mārklai nāksies daudz ceļot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu