Pirmdienas horoskops: 4. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 4. jūnijam.

AUNS Apkārtējie tev šodien var likties kā neatminama mīkla. Tev nenoliedzami būs grūti sadzīvot ar konservatīvo uzskatu piekritējiem. Daudz labāk sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi.

VĒRSIS Tevī var mutuļot pārlieku sakāpinātas emocijas, kuras īsti neļaus pieņemt nosvērtus, racionālus lēmumus. Centies būt piesardzīgāks finansiālajos jautājumos, kā arī nekļūt pārgalvīgs pie auto stūres.

DVĪŅI Visā visumā būsi apmierināts ar dzīvi, tieksies gūt jaunus iespaidus, zināšanas. Tā kā darba apjomi būtiski nepalielināsies, varēsi mierīgi apcerēt nākotnes plānus, komunicēt ar līdzīgi domājošajiem.

VĒZIS Šodien iesaistīties strīdos būs patiesi bezjēdzīgi, jo apkārtējie vienkārši var ieturēt spītīgu, nelokāmu nostāju. Labāk pievērsies individuālām aktivitātēm un neļauj ārējiem faktoriem bremzēt sevi.

LAUVA Dienas pirmajā pusē iespējamas strīdu situācijas darba vietā. Saskarsme ar kolēģiem lielā mērā būs atkarīga no tavas spējas savaldīties un mierīgi izklāstīt savu nostāju attiecīgajā jautājumā.

JAUNAVA Šodien notikumu gaita var mainīties ik mirkli, tomēr tas nenozīmē, ka tev būs jāatkāpjas vai jāatmet savas ieceres. Ja vien liksi lietā sev piemītošās analītiskās dotības, attapīgumu, viss sanāks!

SVARI Veiksme būs tavā pusē, galvenais apzināties, ka šis mirklis ir piemērots jaunu lietu īstenošanai. Arī attiecībās ar apkārtējiem valdīs miers un saticība. Zīmīgs brīdis Svariem, kuri strādā masu medijos.

SKORPIONS Tu pratīsi objektīvi novērtēt situāciju un atbilstoši izdarītajiem secinājumiem arīdzan rīkoties. Jutīsi sevī mostamies līdera garu, nebaidīsies uzņemties iniciatīvu arī saspringtās situācijās.

STRĒLNIEKS Pirms pieņem kādu lēmumu, vairākkārt visu labi apdomā. Ģimenes budžeta pārvaldīšanu šobrīd labāk uzticēt otrajai pusītei, jo tevī var parādīties nosliece uz nepārdomātiem tēriņiem.

MEŽĀZIS Lieliski tiksi galā ar dažādiem saimnieciski organizatoriskiem jautājumiem. Tev it visā patiks rūpība un kārtīgums, pret apkārtējo slinkumu un nolaidību izturēsies patiesi neiecietīgi.

ŪDENSVĪRS No rīta gardi smiesies, labprāt dzīsi jokus ar kolēģiem, turpretim pēcpusdienā kļūsi ļoti nopietns un domīgs. Lai atbrīvotos no nospiedošajām emocijām, ir vērts pievērsties fiziskām aktivitātēm.

ZIVIS Būs grūti atklāt savas jūtas apkārtējiem. Tu lielāko dienas daļu centīsies turēties drošā attālumā no tiem, kuri varētu traucēt sirdsmieru. Vislabprātāk laiku pavadīsi mīļotā cilvēka kompānijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu