Ceturtdienas horoskops: 31. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 31. maijam.

AUNS Labvēlīga diena jaunu zināšanu apgūšanai. Lielāku uzmanību pievērs atvasīšu sekmēm, ja nepieciešams, meklē privātskolotāju. Saskarsmē ar mīļoto atturies no agresīva toņa.

VĒRSIS Nāksies vien noskaņoties uz saspringtu darba cēlienu. Nav izslēgts, ka tev tiks uzticēti jauni pienākumi, kuri prasīs daudz pūļu koncentrēšanās spēju. Taču tu būsi apņēmības pilns ar visu tikt galā.

DVĪŅI Neizsaki nepārdomātus, pārsteidzīgus secinājumus, it īpaši, ja no tiem ir atkarīga tava turpmākā profesionālā izaugsme. Nenovērs savu kolēģu uzmanību no viņu tiešajiem darba pienākumiem.

VĒZIS Izdosies nostiprināt savas pozīcijas darba jomā, lielākoties pateicoties tavam strādīgumam, apzinīgumam. Kādam Vēža zīmes pārstāvim var aktualizēties ar dzīvesvietas maiņu saistītas lietas.

LAUVA Lepnums var bremzēt tavu turpmāko attīstību, tādēļ esi vērīgāks un ieklausies pieredzējušāku kolēģu ieteikumos. Šodien vajadzētu atturēties kārtot ar tieslietām saistītus jautājumus.

JAUNAVA Ja pārlieku aizrausies ar palīdzēšanu kolēģiem, tu riskē iekavēt pat savus profesionālos pienākumus. Šodien svarīgi pēc iespējas raitāk paveikt cerētos darbus, pēc tam veltot laiku ģimenes lietām.

SVARI Piemērots laiks darbiem, kas prasa ātru, nekļūdīgu reakciju. Tu vari doties uz valsts iestādēm, kārtot ar loģistiku, grāmatvedības atskaitēm saistīto. Pēcpusdienā vari tikt uzaicināts uz kādām viesībām.

SKORPIONS Mācies saticīgāk sadzīvot ar līdzcilvēkiem. Ja rodas saspringtas situācijas, centies tās uztvert mierīgāk, izvērtēt notiekošo ar filozofiskāku pieeju. Mīļotais zinās, kā tevi uzmundrināt.

STRĒLNIEKS Neskrien ar pieri sienā, pirms sāc kādas ieceres realizēšanu, kā nākas pārdomā veicamo darbu secību, kā arī apzinies resursu apjomu, kas tev būs nepieciešami. Vakarā noskaties labu filmu.

MEŽĀZIS Labvēlīgs laiks komandējumiem, profesionālās bagātināšanās kursiem. Tavas analītiskās dotības, organizatoriskās spējas būs augstā līmenī. Būtu grēks tās neizmantot, tāpēc ķeries vien vērsim pie ragiem.

ŪDENSVĪRS Priekšniekiem Ūdensvīriem vajadzēs rūpīgāk sekot līdzi savu padoto darbam. Pilnīgi iespējams, tev vajadzēs stigrāk uzraudzīt paveiktā kvalitāti, ieviest zināmas pārmaiņas darba organizācijā.

ZIVIS Pateicoties savām smalkajām psihologa dotībām, tu lieliski pratīsi saprasties ar apkārtējiem, panākt, lai līdzgaitnieki rīkojas saskaņā ar taviem ieteikumiem. Piemērota diena naudas jautājumu risināšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu