Piektdienas horoskops: 25. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops piektdienai, 25. maijam.

AUNS Noteikti izmanto zvaigžņu labvēlību, lai vairotu savu labklājību. Sadarbības partneri labprāt atbalstīs tavu nodomu īstenošanu. Brīvajiem Auna zīmes pārstāvjiem pastāv lieliskas iespējas iepazīties.

VĒRSIS Īstais laiks, lai sakārtotu mīlas dzīvi un attiecības ar kolēģiem. Paši profesionālie pienākumi tev nekādas grūtības nesagādās. Ja nepieciešams doties uz valsts iestādēm, dari to pēcpusdienā.

DVĪŅI Radīsies jaunas idejas, kuras tā vien prasīsies tapt īstenotas. Pielūko, lai savu ieceru īstenošanā nekļūsti izšķērdīgs. Dotajā brīdī noteikti vajadzētu atturēties no papildu finansiālajām saistībām.

VĒZIS Šodien vari kļūt ļoti emocionāls, viegli aizkaitināms, it sevišķi, ja kaut kas nenotiks tev pa prātam. Tomēr zini, ka, ļaujot sev pārāk brīvu vaļu, tu ātri vien vari sagandēt attiecības ar līdzcilvēkiem.

LAUVA Labvēlīgs brīdis jaunu projektu sākšanai. Attaisnosies pat visai pārdrošas idejas. Zināmas problēmas var sagādāt darbs ar dažādām atskaitēm, kā arī tehniska rakstura niansēm.

JAUNAVA Esi iecietīgāks pret kolēģiem, diplomātiskāks saskarsmē ar bosu. Savaldies, ja kāds norāda uz taviem trūkumiem, šoreiz pārmetumi var izrādīties pamatoti. Dienas izskaņu pavadi ģimeniskās noskaņās.

SVARI Tev priekšā būs spraiga, neparedzētiem notikumiem piesātināta diena. Tas, kādus panākumus gūsi, būs atkarīgs no tavām koncentrēšanās spējām, izveicības. Vakarpusē esi piesardzīgāks pie auto stūres.

SKORPIONS Modīsies lieliska noskaņojumā, kurš tevi pavadīs visas dienas garumā. Atbilstoša diena, lai kārtotu juridiska rakstura jautājumus, pievērstos saimnieciskām lietām. Privātajā dzīvē iespējamas pārmaiņas.

STRĒLNIEKS Nespēsi mierīgi nosēdēt darba krēslā, tev būs nepieciešami dinamiski apstākļi, izaicinājumi, citādi sāksi justies nomākts, garlaikots. Tevī spēcīgi izpaudīsies līdera dotības.

MEŽĀZIS Kāds skauģis vai krāpnieks var glūnēt uz tevi, mēģināt iepīt kādā afērā. Esi vērīgs un neļaujies saldiem solījumiem, tie nesīs tikai un vienīgi liekas problēmas. Vairāk uzmanības velti mājas dzīvei.

ŪDENSVĪRS Vajadzētu pēc iespējas objektīvāk novērtēt pašreiz notiekošo, nebūt pārsteidzīgam secinājumos. Labāk paveikt iesāktos darbus un jaunās ieceres sākt īstenot jaunnedēļ.

ZIVIS Darba lietās viss ies kā smērēts. Savukārt privātajā dzīvē var gadīties kāds asāks konflikts. Pietaupi naudu, neizdod to maznozīmīgām lietām. Uzturā iekļauj vairāk svaigus produktus, vitamīnus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu