Skip to footer
Šodienas redaktors:
Eva Gaigalniece
Iesūti ziņu!

Tā diena ir klāt - laiks aukstajai zupai!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Lai arī vēl pavasaris, bet saule mūs pēdējās dienās lutina gluži kā vasarā. Un, ja ir patīkami silts, tātad oficiāli drīkstam gatavot auksto zupu. Protams, nekas nav iebilstams pret šādu zupu arī ziemas laikā, bet ieradumam tomēr liels spēks. Piedāvājam sešas receptes izvēlei: ar kefīru, tomātiem, vistu, gurķiem vai redīsiem - tas paliek tavā ziņā. Lai sākas gardu auksto zupu sezona!

Mammas aukstā zupa

Raksta foto

Aukstā skābeņu - gurķu zupa

Raksta foto

Aukstā tomātu zupa ar kefīru

Raksta foto

Aukstā kefīra zupa ar žāvētu vistu un kariju

Raksta foto

Aukstā zupa ar gurķiem

Raksta foto

Aukstā zupa Gaspačo

Raksta foto
Komentāri
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu