Piektdienas horoskops: 4. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 4. maijam.

AUNS Darba laikā atbildīgi pildīsi savus tiešos pienākumus, kā arī neļausi blakuslietām novērst uzmanību no galvenā. Pēcpusdienā kāda kolēģa veselības stāvoklis var likt uzņemties viņa nepaveiktos darbus.

VĒRSIS Labāk veiksies tiem Vērša zīmes pārstāvjiem, kuri prot aktīvi strādāt komandā, veidot labu saikni ar gados jaunākajiem. Uzmanīgāk pārskati ikdienas laikrakstus, painteresējies par pasaulē notiekošo.

DVĪŅI Vēlēsies pavadīt dienu nesteidzīgās pārdomās par dzīvi, darbs šobrīd nebūs tik aktuāls kā personīgā labsajūta. Esi rāmāks, maigāks pret mīļoto, neaizskar viņa jūtas un patmīlību. Vēlams atturēties no alkohola.

VĒZIS Ja būsi labā garastāvoklī, darbi ies no rokas un neradīs nekādus sarežģījumus. Savukārt tava oma būs atkarīga no saskaņas ar mīļoto. Vēl jo lielāks stimuls centieniem uzturēt harmoniju saskarsmē ar otro pusīti.

LAUVA Tev izdosies tikt skaidrībā par jautājumiem, kas gana ilgi nodarbinājuši tavu prātu. Izveido draudzīgākas attiecības ar kolēģiem, neturies no viņiem savrup. Iespējams, jums ir daudz kopīgu interešu.

JAUNAVA Rosīsies gluži kā bite stopā, un tava nenoliedzamā aizrautība dos iedvesmu līdzcilvēkiem. Dienas otrajā pusē iespējams strīds ar kādu ietiepīgu kolēģi vai pat šefu. Esi bez bēdu, taisnība būs tavā pusē.

SVARI Piemērota diena oriģinālu ideju īstenošanai. Lūdz talkā draugus un radiniekus, kopā jūs spēsiet paveikt lielas lietas. Vakarā labprāt aicināsi pie sevis viesus, kopīgo izklaidi pārvērtīsi par lielisku atpūtu.

SKORPIONS Vislabprātāk strādāsi nomaļus no apkārtējiem. Tev labpatiks situāciju vērot no malas un veikt nepieciešamās korekcijas darba procesā. Kādam Skorpionam var nākties tikties ar oficiālās varas pārstāvjiem.

STRĒLNIEKS Atsevišķās situācijās pastāv iespējas, ka pārvērtēsi savas spējas, līdz ar ko nav izslēgtas nesaskaņas ar kolēģiem, sadarbības partneriem. Savukārt mājās valdīs patīkams miers un harmonija.

MEŽĀZIS Tu patiesi pedantiski pārskatīsi vai katru dokumentu, kurš nokļūs uz tava galda. Ja sanāk risināt finansiāla rakstura jautājumus, droši paļaujies uz savu vēso prātu un biznesmeņa ķērienu.

ŪDENSVĪRS Piemērota diena jaunu darbu un projektu sākšanai. Kāds nejauši satiks un iepazīts cilvēks jau tuvākajā nākotnē var kļūt par uzticamu kompanjonu vai pat tavu labāko draugu.

ZIVIS Laba diena nopietnām, birokrātiskām lietām, taču iespējams saspīlējums attiecībās ar līdzcilvēkiem. Kamēr neesi sakārtojis savu iekšējo pasauli, nedzenies pēc naudas vai slavas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu