Trešdienas horoskops: 2. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 2. maijam.

AUNS Tev šodien būs aktuāla nesen iegūtā profesionālā pieredze. Liktenis dos iespējas labot pieļautās kļūdas, kā arī pievērsties nākotnes plānošanai. Attiecībās ar otro pusīti var parādīties zināma greizsirdība.

VĒRSIS Izcelsies ar lieliskām psihologa dotībām, kuras palīdzēs veidot saskanīgas attiecības ar apkārtējiem. Diena, kad iespējamas jaunas iepazīšanās, esošo attiecību uzlabošanās. Tu būsi pacilātā noskaņojumā.

DVĪŅI Labvēlīga diena izglītības jautājumu risināšanai, intelektuālam darbam, dažādiem ceļojumiem. Savukārt valsts iestādēm labāk met līkumu. Ar mājiniekiem sapratīsies burtiski no pusvārda.

VĒZIS Iespējams, ka šodien būsi nedaudz sevī ierāvies, varbūt vēlēsies pabūt viens sakārtot savu iekšējo pasauli. Labāk veiksies radošās jomas Vēžiem, jo sausās, akadēmiskās lietas, padarīs tevi nomāktu, apātisku.

LAUVA Piemērots brīdis, lai pievērstos sava uzņēmuma popularizēšanai masu medijos. Tu vari arī pats kāpt uz skatuves un prezentēt nākotnes ieceres. Lai nerastos lieki sarežģījumi, atturies no lielākiem pirkumiem.

JAUNAVA Iespējams, īsti nespēsi tikt skaidrībā par savām jūtām pret kādu personu. Varbūt rīkosies iekšēju, neapjaustu spēku ietekmē. Diena, kad jāielūkojas pagātnē, jāanalizē savas kļūdas, iepriekšējā pieredze.

SVARI Astroloģiskais dienas fons aktivizēs vēlmi palīdzēt citiem. Attiecīgi kāds Svaru zīmes pārstāvis pievērsīsies labdarībai, savukārt cits centīsies palīdzēt saviem tuviniekiem. Tavas pūles tiks patiesi novērtētas.

SKORPIONS Tu uzvedīsies samērā ekscentriski. Ja kļūsi pārlieku ārišķīgs, tu riskē iedragāt savu profesionālo reputāciju. Labāk liec lietā sev piemītošo enerģiju, lai risinātu savus tiešos pienākumus.

STRĒLNIEKS Sarežģīta diena. Var rasties grūtības saskarsmē ar sadarbības partneriem, jo nebūs pienācīgi atrunātas pašreizējā darījuma sastāvdaļas. Esi savaldīgs un centies savā sejā saglabāt smaidu.

MEŽĀZIS Tevi nenoliedzami priecēs bērnu panākumi, kā arī mīlestība un personīgie sasniegumi. Ja nepieciešams, šodien vari risināt ar nekustamo īpašumu saistītas lietas, pievērsties dažādām atskaitēm.

ŪDENSVĪRS Kāds Ūdensvīrs aktīvi veidos sakarus ar augstākās izglītības, reliģijas un kultūras iestādēm. Sevišķi veiksies ar matemātikas nozari saistītajiem. Šodien radīsies pieeja slepeniem zināšanu avotiem.

ZIVIS Mazināsies vēlme aktīvi strādāt, labprāt ļausies slinkumam, izdabāsi kādai iegribai. Pielūko, lai priekšniecība nepieķer tevi slaistāmies, citādi no pamatīgas skaidrošanās nespēsi izvairīties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu