Otrdienas horoskops: 1. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops otrdienai, 1. maijam.

AUNS Šodien labāk atturēties no sarežģītu darbu veikšanas, jo tev vienkārši var pietrūkt pacietības novest iesākto līdz galam. Nesāc riskantus pasākumus, jo tie jau sākumā būs nolemti neveiksmei.

VĒRSIS Labvēlīgs laiks, lai pabeigtu jau iesāktus projektus. Ātri uztversi jebkuru informāciju, kas sniegs tev reālu iespēju iegūt pieklājīgu materiālo atlīdzību. Tu spēsi lieliski saprasties ar ģimenes locekļiem.

DVĪŅI Sajutīsi vēlmi sniegt kādam savu sirds siltumu, tādēļ darba dienas beigās ar steigu dosies pie mīļotā. Vakarā ieturi vieglu maltīti, neaizraujies ar smagiem, garšvielām piesātinātiem gaļas ēdieniem.

VĒZIS Labvēlīgs laiks garīgām pārdomām un pašanalīzei. Pašreiz nav vēlams sākt vērienīgus darbus, kā arī veikt būtiskas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Kādam Vēzim var saasināties hroniskas kaites.

LAUVA Darba jomā iespējami it kā nenozīmīgi, bet ļoti kaitinoši misēkļi. Tikai neizgāz dusmas uz kolēģiem, jo viņi tev parādā nepaliks, un tad darba vieta var pārvērsties par sava veida kara lauku.

JAUNAVA Jo vairāk strādāsi, jo lielākas izredzes nokļūt augstākstāvošu personu redzeslokā, kas nākotnē palīdzēs iegūt labāk apmaksātu amatu. Tev lieliski padosies dažādi saimnieciski organizatoriski pienākumi.

SVARI Nepārvērtē savas spējas un necenties par katru cenu izdabāt priekšniecībai. Ja darba attiecībās nespēsi atrast zelta vidusceļu, strādāsi kā zirgs, bet atbilstošas peļņas vienkārši nebūs.

SKORPIONS Ideāla diena radošo jomu pārstāvjiem. Skorpioniem māksliniekiem izdosies iegūt popularitāti savas jomas lietpratēju vidū. Neļauj bērniem nīkt bezdarbībā, atrodi viņiem kādu nodarbošanos!

STRĒLNIEKS Lai labāk satiktu ar apkārtējiem, vēlams nedaudz diplomātiskāk paust savu viedokli, atturēties no pārlieka tiešuma. Centies vairāk ieklausīties sarunu biedru teiktajā, pat ja tā ir sava veida kritika.

MEŽĀZIS Lietderīgi izmantojot savu darba laiku, varēsi daudz ātrāk tikt ar visu galā un pēcāk pievērsties daudz tīkamākām lietām. Pievakarē kopā ar mīļoto vari apmeklēt kultūras, izklaides pasākumu.

ŪDENSVĪRS Neizmanto nekāda veida informāciju, pirms neesi to pienācīgi pārbaudījis. Attiecībās ar līdzcilvēkiem nevajadzētu izdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Mazāk iespringsti uz materiālajiem labumiem.

ZIVIS Apkārtējo centieni satuvināties ar tevi visticamāk cietīs sakāvi. Tavai atturībai būs savi iemesli, jo uzskatīsi, ka tiem ir pārlieku savtīgi nolūki. Taču neatgrūd no sevis patiesus un labvēlīgus cilvēkus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu