Piektdienas horoskops: 27. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops piektdienai, 27. aprīlim.

AUNS Aktīvi risināsi materiālās dabas jautājumus. Kāds Auna zīmes pārstāvis var nolemt mainīt darba vietu, uzņemties papildu pienākumus. Zvaigznes iesaka ieklausīties mīļotā cilvēka ieteikumos.

VĒRSIS Tevī var mosties spītnieka gars, kurš nekādi nevēlēsies pakļauties apkārtējo norādēm, ierobežojumiem. Ja piepeši sajūti vēlmi nostāties pret priekšnieku, padomā labi - vai tas tiešām ir tā vērts.

DVĪŅI Pie mīlas frontes horizonta var parādīties jauna simpātija. Tie Dvīņi, kuri nolems izmantot radušās iespējas, vēlēsies balstīt potenciālās attiecības uz kopīgām interesēm, dzīves vērtībām.

VĒZIS Nāksies vairāk uzmanības pievērst mājai, lai gan arī darbs prasīs savu tiesu un paspēt visu laikā būs grūti. Mierini sevi ar domu, ka rīt un parīt ir brīvdiena, kad arī spēsi atjaunot savas enerģijas rezerves.

LAUVA Ja veicamās lietas īstenosi ar labu noskaņojumu, tad pozitīvais lādiņš būs jaušams vai visas dienas garumā. Būsi patiesi akurāts, pildot atbildīgus darbus, it sevišķi ar finansēm, jurisprudenci saistītos.

JAUNAVA Neļauj nedrošības izjūtai ietekmēt lēmumus. Rīkojies, saskaņā ar loģiku, un viss būs kā nākas! Pirms dodies mājup, pārbaudi, vai izslēgts dators un ofisā ir pareizi uzstādīta signalizācija.

SVARI Šobrīd nebūtu vēlams dot jelkādus solījumus, kā arī risināt nopietnus finanšu jautājumus. Nenoslogo sevi ar pārāk nopietnām pārdomām, labāk koncentrējies, kam radošam, dzīvespriecīgam.

SKORPIONS Tu daudz strādāsi un vislabprātāk to darīsi vienatnē. Nodomus paturi pie sevis līdz mirklim, kamēr nebūsi tos pienācīgi «apsmadzeņojis». Nevajag ķerties uzreiz pie vairākām lietām vienlaikus.

STRĒLNIEKS Noskaņojums var izrādīties ļoti svārstīgs, kas savukārt nedaudz apgrūtinās darba lietu īstenošanu. Pārnākot mājās, vēlēsies pabūt vienatnē, pārdomāt dzīvi un iemalkot glāzi laba vīna vai konjaka.

MEŽĀZIS Tavs piesardzīgums, apdomība noteikti atmaksāsies. Ir vērts rūpīgāk pasekot līdzi masu medijos izskanējušai informācijai, tā var kļūt pat ļoti noderīga profesionālajās gaitās. Sagādā pārsteigumu mīļotajam.

ŪDENSVĪRS Šodien ieteicams būt draudzīgam, diplomātiskam, nesaasināt situāciju sev apkārt, jo var gadīties, ka līdzcilvēki jau tā būs nervozi, aizkaitināti. Arī tu pats neļauj vaļu dusmām, naidam.

ZIVIS Nenovērs uzmanību, tev jākoncentrējas uz svarīgāko, sīkos darbus atstāj citai dienai! Ieteicams aktīvāk sadarboties ar kolēģiem, taču lēmumus noteikti pieņem patstāvīgi! Vakaru velti sev, savam hobijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu