Svētdienas horoskops: 22. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 22. aprīlim.

AUNS Diena radīta mierīgai mājas dzīvei. Vari pārrunāt ar otro pusīti nākotnes plānus, tikai nekļūsti pārlieku uzstājīgs, jo tā ātri vien iedzīvosies strīdos. Ar atvasītēm šodien sapratīsies gluži vai no pusvārda.

VĒRSIS Pateicoties interneta plašajām ārēm, tu uzzināsi daudz kā interesanta un jauna, varbūt iepazīsies ar līdzīgi domājošajiem, abpusēji dalīsieties ar savu dzīves pieredzi. Nav ieteicams apmeklēt veikalus.

DVĪŅI Tev apkārt kūsās dzīvība. Lai kurp arī tu dotos, vienmēr atradīsi dzirdīgas ausis, cilvēkus, kuri labprāt baudīs tavu kompāniju. Lai izvairītos no nepatīkamiem starpgadījumiem, esi uzmanīgāks pie stūres.

VĒZIS Vajadzēs tā ilgāk pagulēt, lai atgūtu iztērētos spēkus. Dienu kopsummā ieteicams veltīt tīkamām nodarbēm, nespiest sev kaut ko veikt pienākuma pēc. Saskarsmē ar otro pusīti tieksies pēc dvēseliskām jūtām.

LAUVA Izklaidīgums, sapņainība, kārtojot naudas jautājumus, var radīt zaudējumus, iedragāt tavu reputāciju. Šodien vislabāk atturēties no finansiāla rakstura darījumiem. Vairāk laika veltīt ģimenei.

JAUNAVA Var izdoties īstenot kādu senlolotu sapni. Gūtie panākumi jūtami uzlabos tavu garastāvokli. Iespējams, nolemsi iepriecināt ģimenes locekļus, dodoties uz kino vai citu izklaides vietu.

SVARI Jebkuru aktuālo problēmu risināšanu balstīsi uz diplomātiju un mierīgu, nosvērtu nostāju. Tu spēsi būt par vidutāju arī tādos darījumos, kur iesaistītās puses ir ar kardināli atšķirīgiem viedokļiem.

SKORPIONS Beidzot arī Skorpions varēs mierīgi atpūsties un kaut uz brīdi aizmirst par ikdienas rūpēm un uztraukumiem. Atvasītes var sagādāt patīkamu pārsteigumu ar savām ārpusskolas aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Būsi enerģijas pilns, vēlēsies aktīvi iesaistīties kāda pasākuma organizēšanā vai arī pats nolemsi uzrīkot nelielas viesības. Tavus pūliņus novērtēs gan ģimene, gan ciemiņi.

MEŽĀZIS Otrā pusīte var vēlēties cilāt jautājumus, par kuriem šobrīd nu nekādi nevēlēsies diskutēt. Vēlams tā maigi, saudzīgi likt manīt partnerim, ka neesi noskaņots nopietnām pārrunām, plānu kaldināšanai.

ŪDENSVĪRS Šodienas devīze – dzīve ir, lai to baudītu. Protams, katrs Ūdensvīrs to atļausies darīt pēc savām iespējām, tomēr izklaide, jautra laika pavadīšana būs pirmajā vietā. Esi apdomīgāks ar grādīgajiem.

ZIVIS Nav izslēgts, vēlēsies pievērsties kam radošam. Pat ja māksla nav gluži tavs aicinājums, radošā dzirksts var izpausties, arī darot pavisam ikdienišķas lietas. Tu spēsi labi saprasties ar mīļoto cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu