Pirmdienas horoskops: 16. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 16. aprīlim.

AUNS Šodien nav izslēgtas veiksmīgas sadarbības ar ārzemju partneriem. Lai veiktu pārrunas, šoreiz pareizāk būtu tikties klātienē, nevis izmantot interneta starpniecību. Vakarā vari apmeklēt teātri vai kino.

VĒRSIS Var būt kļūdas, apzināti pieļautas nepilnības saņemtajā informācijā, tāpēc pārbaudi visu trīskārši, pirms liec to tālāk lietā. Nav izslēgts, būs saaktivizējies kāds no taviem asākajiem konkurentiem.

DVĪŅI Varbūt nolemsi veikt nelielas izmaiņas savā ārējā izskatā, visticamāk, darīsi to ar nolūku iepatikties kādam pretējā dzimuma pārstāvim. Galvenais, pirms rīkojies, saskaņo vēlmes ar iespējām!

VĒZIS Var parādīties zināma tendence pārspīlēt notiekošo. Attiecībās ar kolēģiem vari kļūt pārlieku uzvilkts, ātri aizkaitināms. Noteikti pacenties tikt vaļā no tā, kas tev liek visu skatīt melnākās krāsās.

LAUVA Pirms sāc ko jaunu, noteikti pabeidz iesāktos darbus, citādi no sarežģījumiem, pārpratumiem būs grūti izvairīties. Ieklausies pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumos, nedari neko kādam par spīti.

JAUNAVA Pacenties uzlabot attiecības ar kolēģiem, bet neiesaisti viņus savu finanšu problēmu risināšanā. Vislabāk naudas jautājumus atlikt uz nedēļas otro pusi, šobrīd veltot laiku ikdienišķiem pienākumiem.

SVARI Tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuri darbojas tirdzniecības jomā, šī būs ražīga diena. Radīsies jaunas, interesantas idejas, kā padarīt savu produktu sabiedrībai atpazīstamāku. Mīlas lietās iespējamas pārmaiņas.

SKORPIONS It visā, ko šodien aizsāksi, noteikti saglabā vēsu prātu, citādi nepatikšanas var sagaidīt tevi ik uz soļa. Rīkojies pēc nospraustās kārtības, nepieļauj atkāpes no ierastā. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Iespējams, zemapziņā būs tikai viena doma - kaut ātrāk varētu doties prom no darba un baudīt tīkamas lietas. Taču esi piesardzīgs, veicot juridiskus darījumus, nepieļauj neuzmanības kļūdas!

MEŽĀZIS Tev raksturīgais racionālais dzīves skatījums ļaus atrast izeju pat no vissarežģītākās situācijas. Pateicoties izveicīgumam un labajām profesionālajām zināšanām, visticamāk, izpelnīsies priekšnieka atzinību.

ŪDENSVĪRS Rūpīgāk apdomā katru savu soli un pavisam noteikti nesvārsties, ja reiz esi pieņēmis kādu lēmumu. Izrādi iniciatīvu, vēlmi iekarot jaunas virsotnes, jo tā celsi autoritāti, piesaistīsi domubiedrus.

ZIVIS Šo varēs dēvēt par izglītošanās, garīgās attīstības dienu. Tev veiksies intelektuālie darbi. Lieliski pratīsi uzklausīt, sniegt padomu, morālo atbalstu kolēģim grūtā brīdī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu