Pavasara šķīdonis turpinās: uz ceļa Tilža-Pazlauka iestidzis skolēnu autobuss

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Astrīda Ivanova; Twitter/LauraVonda

Līdz ar pavasari nedienas skārušas arī dažādas nozīmes valsts ceļus. Cilvēki dalās ar fotogrāfijām, kurās redzams, ka dažādi transporta līdzekļi nav tikuši galā ar pavasara šķīdoņa radītajām sekām. Braukšanas apstākļi apgrūtināti arī uz valsts autoceļa V461 Tilža-Pazlauka, uz kura pamatīgi iestrēdzis skolēnu autobuss.

VAS «Latvijas valsts ceļi» Komunikācijas daļas vadītāja Anna Kononova apliecina, ka šis autoceļš apskatīts - šķīdoņa dēļ braukšanas apstākļi tur ir apgrūtināti.

Fotogrāfijā redzamā vieta ir 5,47. kilometrā, kur iebrauktas rises apmēram 30 m garumā, un autobusa vadītājs bija neveiksmīgi izvēlējies braukšanas trajektoriju - ļoti tuvu ceļa sāngrāvja vietai, skaidro «Latvijas valsts ceļu» pārstāve.

Pēc viņas teiktā, rišu vietās tiks uzvestas minerālmateriālu šķembas, lai ceļš būtu labāk izbraucams.

Pavasara šķīdoņa dēļ patlaban valsts autoceļu tīklā ir slēgti seši autoceļu posmi, 940 posmos ir ieviesti autotransporta masas ierobežojumi. «Veikt uzturēšanas darbus uz šķīdoņa skartajiem autoceļiem būs iespējams tad, kad tie apžūs,» norāda Kononova.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu