Pirmdienas horoskops: 2. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops pirmdienai, 2. aprīlim.

AUNS Būsi sentimentāls, apkārtējo lūgumi neatstās tevi vienaldzīgu. Iespējams, vecākiem būs nepieciešama tava klātbūtne, tāpēc nolemsi apciemot viņus. Var nākties kārtot saimnieciskas lietas, veikt nelielu remontu.

VĒRSIS Pilnīgi iespējams, redzēsi interesantus, pat zīmīgus sapņus, pieaugs intuitīvās dotības. Zvaigznes neiesaka risināt sasāpējušus attiecību jautājumus, labāk ļauties dzīves baudīšanai, dabas vilinājumam.

DVĪŅI Tev gribēsies pievērst apkārtējo uzmanību un, pateicoties savam sabiedriskumam, humora izjūtai, tas arīdzan lieliski izdosies! Piemērota diena visu veidu skatuviskajai darbībai, radošajām izpausmēm.

VĒZIS Pavadi dienu pēc iespējas mierīgāk, nesatraucies, ja esi nedaudz nomākts vai krities enerģētiskais tonuss. Šodien vajag censties atjaunot savus enerģijas krājumus, jo tev priekšā stāv lieli darbi.

LAUVA Tieksies pēc pārmaiņām. Taču zini, ka šī nav īstā diena, lai krasi mainītu savu dzīvi! Skaidrs, ka diētu sākšanu noteikti ir vērts atlikt! Labāk velti vairāk laika ģimenei, jo īpaši atvasītēm.

JAUNAVA Varbūt jutīsies saguris un nolemsi vienkārši ļauties nesteidzīgai brīvdienas noskaņai. Varbūt apmeklēsi noskatītu Otro Lieldienu pasākumu vai uzaicināsi pie sevis kādu radinieku.

SVARI Domas kavēsies pie partnerattiecību tematikas. Kādam Svaru zīmes pārstāvim tieši šodien var tikt izteikts bildinājums vai sāktas sarunas par ģimenes pieaugumu. Diena noteikti būs atmiņā paliekoša.

SKORPIONS Centies sevi pārāk nenoslogot, it īpaši ar lietām, kuras sagādā negatīvas emocijas. Atļaujies darīt tieši to, kas tavā sirdī ienes dzīvesprieku, gandarījumu. Mazāk domā par lietu materiālo pusi.

STRĒLNIEKS Dienai raksturīgs neliels pašapmāns. Varbūt liksies, ka attiecībās ar apkārtējiem iezogas saspringums vai neuzticēšanās, taču tas patiesībā nebūt tā nebūs. Atmet aizdomas un baudi dzīvi!

MEŽĀZIS Nepadodies sliktam noskaņojumam, centies nedarīt neko tādu, kas veicinātu nevēlamus emociju uzplūdus. Pavadi laiku kopā ar atvasītēm, viņas noteikti mācēs uzlabot tavu garastāvokli.

ŪDENSVĪRS Visticamāk, turpināsi kādu vakar aizsāktu lietu, tiksies ar savu otro pusīti vai draugiem. Iespējams, galvā jau tagad kaldināsi lielus plānus, gribēsi ieņemt augstāku amatu, sociālo statusu.

ZIVIS Mierīga, nesteidzīga diena, kura ļaus izbaudīt gan ģimenisku atmosfēru, gan pievērsties kādai interesantai lasāmvielai. Pilnīgi iespējams, ka tevī pieaugs interese par dzīves noslēpumaino pusi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu