Skip to footer
Šodienas redaktors:
Artūrs Andžs
Iesūti ziņu!

Kad tad vēl, ja ne Lieldienās: 8 īpašas receptes pildītām olām

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Lieldienu galdā īpaša vieta, protams, tiek atvēlēta olām. Šajās svētku dienās tās ēdam vairāk nekā jebkad. Tomēr kādā brīdī vienkārši vārītas olas ar sāli var kļūt par apnicīgu. Tamdēļ meklējam jaunus veidus, kā uzrunāt mūsu garšas kārpiņas un vārītas olas pārvērst par garšas pilnu ēdienu. Piedāvājam 8 veidus, kā pildīt svētku olas, papildinot tās ar šķiņķi, avokado, sēnēm, vītinātiem tomātiem, papriku un citām gardām piedevām.

Pildītas olas ar šķiņķi

Raksta foto

Pildītas olas ar lasi

Raksta foto

Pikantās olas ar vītinātiem tomātiem

Raksta foto

Pildītas olas ar avokado un lociņiem

Raksta foto

Pildītās Lieldienu olas ar cepeša gaļu un papriku

Raksta foto

Garšīgi pildītās olas

Raksta foto

Olu uzkoda ar šprotēm

Raksta foto

Lieldienu pildītās olas

Raksta foto
Komentāri
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu