Sestdienas horoskops: 31. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops sestdienai, 31. martam.

AUNS Būsi emocionāls un impulsīvs, ātri iekarsīsi. Centies iztikt bez liekiem asumiem, labāk lieko enerģiju izliec sporta zālē, pēc kuras dodies uz pirti, šāds komplekss risinājums noteikti padarīs tevi nosvērtāku.

VĒRSIS Iespējams, vakarā dosies uz kādu ballīti un jau pašā dienas sākumā sāksi tai aktīvi gatavoties. Tevi var nokaitināt tuva cilvēka neizlēmība, bet atceries, ka mums katram piemīt kāds trūkums.

DVĪŅI Pēc aktīvās darba nedēļas gribēsi nesteidzīgi atvilkt elpu un darīt to kopā ar mīļoto. Šodien vēlams atturēties no veikalu apmeklējumiem, jo pirkumi var sagādāt vilšanos.

VĒZIS Vēlēsies kaut ko izpētīt, izzināt. Tie, Vēži, kuri darbojas IT jomā, varbūt metīsies izstrādāt jaunu aplikāciju. Laba diena ne tikai atklājumiem, bet arī nelieliem pārgājieniem, izbraucieniem.

LAUVA Būsi atklāts un vēlēsies, lai tavi sarunu biedri atbild ar to pašu. Tomēr apzinies, ka ne tuvu katram patīk dzirdēt par sevi visu patiesību, tāpēc liec lietā savu diplomāta un dzīves aktiera talantu.

JAUNAVA Vēlme savu mitekli uzturēt tīrībā un kārtībā mudinās pavadīt vai visu dienu saimnieciskajos darbos. Nebrīnies, ja otrā pusīte par taviem plāniem nebūs īpašā sajūsmā, viņai labāk patiktu, kas romantiskāks.

SVARI Vēlēsies nostiprināt saikni ar draugiem, tāpēc apsvērsi iespēju viņus ielūgt pie sevis uz draudzīgu pasēdēšanu. Sarunu gaitā jūs kopīgi varat nonākt pie jaunām, perspektīvām biznesa idejām.

SKORPIONS Tu pārliecināsies, ka tavām domām, vēlmēm piemīt īpašs spēks. Nav izslēgts, iegūsi lietu, par kuru nesen sapņoji vai ilgi uz to koncentrējies. Attiecībās ar mīļoto pratīsi uzturēt saskaņu.

STRĒLNIEKS Labprāt pacelsi cepuri un dosies, kurp acis rāda. Tieši brīvība, neatkarības gars būs tas, kas šobrīd visvairāk saistīs. Tevi, visticamāk, varēs sastapt kādā izklaides pasākumā, interešu saietā.

MEŽĀZIS Tev vieglāk būs saprasties ar gados vecākiem līdzgaitniekiem, jo vienaudžu uzskati šķitīs pārlieku nenopietni, tuvredzīgi. Nav izslēgts, daudz domāsi par savas nākotnes finansiālo drošību.

ŪDENSVĪRS Dienas pirmo pusi labāk pavadi mājās, pievērsies atvasītēm, pārliecinies, vai viņām nav sakrājušies kādi jautājumi, kuri prasa tūlītējus risinājumus. Pēcpusdiena piemērota nelielai ballītei.

ZIVIS Vēlēsies kaut kur doties, kopā ar ģimeni. Taču izvēlēties pasākumu, kurš atbilstu visu interesēm, var būt pagrūti. Šoreiz droši vien prātīgāk būtu ļaut katram no tuviniekiem atpūsties individuāli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu