Piektdienas horoskops: 30. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops piektdienai, 30. martam.

AUNS Centies pilnībā realizēt ieceres un neapstāties pusceļā! Rūpīgi pārlasi dokumentus, pirms tos paraksti. Mīļotais cilvēks vēlēsies pārrunāt nākotnes plānus, gūt atbildes uz nopietniem jautājumiem.

VĒRSIS Būsi noskaņots ļoti nopietni, izlēmīgi, nekādi nevēlēsies dzirdēt apkārtējo atrunas par neveiksmēm, gaidīsi tikai un vienīgi panākumus. Taču nepārcenties ar prasīgumu, citādi panāksi pretēju efektu vēlamajam.

DVĪŅI Lai cik arī vezums būtu smags, tu šodien nebūsi tas, kurš pametīs lietas pusratā. Vienīgi lūko, lai lielās slodzes dēļ neciestu tava nervu sistēma! Vakarā ieteicams atgūt spēkus ģimenes lokā.

VĒZIS Labvēlīgs laiks dažādu tehnisku jautājumu risināšanai. Māka izmanot jauniegūto informāciju var būt viena no galvenajām panākumu atslēgām. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties priekšnojautā.

LAUVA Gan darbā, gan privātajā dzīvē šis būs visai trauksmains brīdis. Var izšķirties tavs tālākais karjeras liktenis. Dažas Lauvas var arī spert izlēmīgus soļus privātajā dzīvē, piemēram, bildināt savu izredzēto.

JAUNAVA Rīkojies saskaņā ar savu sirdsapziņu, morālo stāju. Nav ieteicams pārāk cieši ieklausīties apkārtējo cilvēku viedokļos, jo tie var būt visai maldīgi. Laba diena savas dzīvesvietas labiekārtošanai.

SVARI Ja nevari izšķirties kādā svarīgā jautājumā, lūdz palīdzību kolēģiem, tie šobrīd var būt īpaši atsaucīgi. Diena vairāk piemērota saimnieciskām lietām, nelieliem iepirkumiem.

SKORPIONS Būsi izlēmīgi noskaņots uz individuālu darbu. Labprāt apliecināsi līdzgaitniekiem, ka spēj pilnībā iztikt bez apkārtējo iejaukšanās. Ja nepieciešams, vari kārtot dažāda veida dokumentāciju.

STRĒLNIEKS Droši vari ņemt vadības grožus savās rokās! Veiksies ne tikai lietišķu kontaktu dibināšana, bet arī finansiālās operācijas. Daži Strēlnieki meklēs iespējas bagātināt sevi garīgajā plānā.

MEŽĀZIS Neļauj, lai šim brīdim raksturīgā izklaidība vai sasteigtā rīcība ietekmē tavu profesionālo reputāciju. Ja spēsi saglabāt mieru un, pats galvenais, pacietību, tu pratīsi ievirzīt lietas vēlamā gultnē!

ŪDENSVĪRS Panākumi var izrādīties kā bumerangs, proti, ja tie, uz brīdi ir pametuši tevi, tad nenozīmē, ka tas tā arī paliks. Neliec vilties savām atvasītēm, ja esi, ko solījis, tad centies turēt savu vārdu.

ZIVIS Veiksies it viss, kas ir saistīts ar mākslu, radošo sfēru. Tev var pavīdēt lieliska iespēja nopelnīt papildus naudu, kuras pielietojums ļaus īstenot pāris krāšņas ieceres. Tu labi sapratīsies ar otro pusīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu