Trešdienas horoskops: 28. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 28. martam.

AUNS Tevi negaidīti var pārņemt patiesi romantisks, pacilāts garastāvoklis. Gribēsi izvēdināt galvu, atrasties mīļotā cilvēka apskāvienos, baudot labu vīnu un atbilstošu noskaņojumu.

VĒRSIS Jutīsies pārliecināts par savām spējām, arī saviem līdzgaitniekiem spēsi iedvest pārliecību un spēcināt viņos sacensības garu. Šodien vari uzņemties vadošas, organizatoriskas funkcijas.

DVĪŅI Nav izslēgti pārsteigumi profesionālajā lauciņā. Iespējams, tevi gaida neparedzēts un ļoti interesants komandējums, kurš liks vakaru pavadīt, kravājot ceļasomu. Mīļotais par to var būt nedaudz saskumis.

VĒZIS Saņemies, ja arī jūties saguris vai vienkārši palaidies nelielā slinkumā, un parādi, uz kādiem varoņdarbiem patiesībā esi spējīgs! Arī attiecībās ar mīļoto cilvēku izrādi lielāku iniciatīvu.

LAUVA Diena var prasīt vai visus spēkus. Tā izspiedīs tevi gluži kā citronu. Jutīsies iztukšots kā garīgi, tā arī fiziski. Spēkus visātrāk spēsi atgūt, atrodoties ģimenes lokā vai arī veltot laiku kam radošam.

JAUNAVA Nav pats atbilstošākais brīdis finanšu lietu realizācijai. Turpretī sabiedriskās aktivitātes tev ies no rokas. Vislabāk sapratīsies ar sava vecuma cilvēkiem, spēsi gūt viņu atzinību un atbalstu.

SVARI Neļauj skumjām nomākt tavas darbaspējas. Nesenais strīds ar mīļoto cilvēku nav tik postošs attiecībām, kā tev varētu likties. Vakarā vienkārši sirsnīgi izrunājies ar otro pusīti un atzīsti savas kļūdas.

SKORPIONS Tev šodien veiksmīgas izrādīsies lietišķās tikšanās, plānošana. Pateicoties savai neatlaidībai, spējai pieņemt pārdomātus lēmumus, panākumi neliks uz sevi gaidīt.

STRĒLNIEKS Saistīs garīgas vērtības. Kāds dosies baznīcu vai meklēs filozofiskus domubiedrus. Darba lietās nesāc neko jaunu, pārliecinies, ka neesi piemirsis ko svarīgu, tiec galā ar sīkajām formalitātēm.

MEŽĀZIS Tev raksturīgā pragmatiskā un nosvērtā pieeja lietām neļaus darbos iezagties nevienai neuzmanības kļūdai. Vislabprātāk strādāsi vienatnē, jo tā spēsi pilnvērtīgāk koncentrēties saviem pienākumiem.

ŪDENSVĪRS Apņēmības un enerģijas trūkumu tev pārmest nevarēs. Būsi gatavs gāzt kalnus, ja vien par to tiks attiecīgi samaksāts. Papildu izdevumus var prasīt personīgā transporta līdzekļa remonts.

ZIVIS Šobrīd lietas var iet kā pa kalniem. Dienas pirmajā pusē augšā, bet vakarpusē lejā. Būtu labi, ja tu mēģinātu svarīgākos darbus kārtot dienas sākumā. Vakaru ieteicams pavadīt kopā ar mīļoto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu