Sestdienas horoskops: 24. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops sestdienai, 24. martam.

AUNS Apkārt notiekošais var nedaudz tracināt tevi. Taču tu labi apzināsies, ka vaina nav citos. Ja savedīsi kārtībā savu omu, tiksi vaļā no negācijām, viss nostāsies tev vēlamajās sliedēs.

VĒRSIS Īsti nevēlēsies laiskoties, bet gan pievērsties kam praktiskam. Vari nodarboties ar mājas uzkopšanu, labiekārtošanu. Taču šodien noteikti nevajadzētu aiztikt darba lietas, tās lai paliek uz citu dienu.

DVĪŅI Tu labprāt ļausi, lai apstākļi tavā vietā izlemj, ko šodien darīsi, kurp dosies. Saskaņa ar otro pusīti un lieliskais noskaņojums jebkurā gadījumā padarīs dienu jautru un atmiņā paliekošu.

VĒZIS Attiecības ar mīļoto piedzīvos jaunu posmu, kurš būs pilns gan rūgtu, gan saldu momentu. Ir vērts padomāt, kā dažādot dzīves intīmo pusi. Partneris būs atvērts gan savā viedoklī, gan vēlmēs.

LAUVA Pie mazākās izdevības vajadzētu izrauties pie dabas un ieelpot jūras vai meža svaigo gaisu. Padomā par pilnvērtīgām izklaides iespējām katram ģimenes loceklim, atbilstoši viņa interesēm, gaumei.

JAUNAVA Kavēsies patīkamās atmiņās un negribēsi raudzīties acīs lietām, kuras tevi sarūgtina. Retu reizi būsi noskaņots baudīt dzīvi. Un galu galā, šodien ir brīvdiena, vari darīt visu, ko sirds kāro.

SVARI Kāds pārpratums ar partneri var samaitāt tev omu. Zvaigznes gan saka priekšā, ka tu notiekošo uztver pārlieku saasināti. Centies sīkumus, mazas palaidnības no mīļotā cilvēka puses neņemt tik tuvu pie sirds

SKORPIONS Galvā var rasties kāda kolosāla ideja par to, kā padarīt savu maciņu nedaudz biezāku. Tomēr apdomā visus sīkumus, jo pretējā gadījumā tevi nenovēršami gaida diezgan rūgta vilšanās.

STRĒLNIEKS Mēģini atslābināties un nedomāt 24 stundas tikai par darbu vien. Tā, piemēram, brīvajiem Strēlniekiem ir lieliskas iespējas iepazīties ar simpātisku pretējā dzimuma pārstāvi.

MEŽĀZIS Būs visai grūti savaldīt savas atvasītes. Tomēr pie pārāk striktas rīcības tev nevajadzētu ķerties. Vakaru ieteicams pavadīt mājās. Ja nu gluži nespēj iztikt bez ballītes, uzaicini ciemos tuvākos draugus.

ŪDENSVĪRS Galvā būs domas vienīgi par izklaidi un atpūtu. Kā labāko relaksācijas veidu varētu ieteikt, kāda koncerta apmeklējumu. Lai diena nesamaitātos, esi prātīgāks ar grādīgās dziras lietošanu.

ZIVIS Spēsi visai ātri iejusties praktiski jebkurā sabiedrībā. Tev pastāv lieliskas iespējas nodibināt jaunus lietišķos kontaktus, piesaistīt saviem projektiem domubiedrus, nopietnus atbalstītājus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu