Piektdienas horoskops: 23. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Horoskops piektdienai, 23. martam.

AUNS Pirms iesaisties kādā avantūristiskā darījumā, pārdomā labi, vai risks atmaksāsies. Šobrīd nav īstais mirklis, lai apmeklētu valsts iestādes, parakstītu svarīgus dokumentus, risinātu ar tieslietām saistīto.

VĒRSIS Var nākties pārtaisīt kādu kļūmīgi veiktu atskati vai citu nepilnību. Dienas beigās vari kļūt nervozs, viegli aizskarams, tāpēc vēlams pievērsties kam relaksējošam un patiesi tīkamam.

DVĪŅI Tu enerģiski un apzinīgi pildīsi savus pienākumus, tādējādi izpelnoties priekšniecības novērtējumu. Ja nepieciešams, vari apmeklēt visu veidu kursus, seminārus, dalīties ar citiem savā pieredzē.

VĒZIS Pamatā domas vīsies par un ap privātās dzīves norisēm. Ja attiecībās ar mīļoto cilvēku viss ritēs gludi, arī ar profesionālajiem pienākumiem veiksmīgi tiksi galā. Šodien nesēdies pie auto stūres.

LAUVA Jo lielāka auditorija, jo labāk - tāda būs tava šīsdienas devīze. Vēlēsies, lai tavas domas, idejas saklausa pēc iespējas vairāk cilvēku. Zvaigznes silti iesaka it visās dzīves jomā ieturēt izteiktāku mērenību.

JAUNAVA Kādam kolēģim būs nepieciešama tava palīdzība. Savukārt priekšniecība gaidīs ātrākus darba rezultātus. Nāksies krietni vien pasvīst, lai tiktu galā ar visiem darbiem. Vakarā jutīsies gluži kā izspiests citrons.

SVARI Enerģijas pārpilnība darīs savu. Darbā plosīsies burtiski kā viesulis, taču rezultāts var nebūt tik grandiozs, salīdzinot ar cerēto. Šodiena nav piemērota darbiem, kuri prasa lielu precizitāti, pedantiskumu.

SKORPIONS Gudrosi, kā uzlabot, paplašināt uzņēmuma finansiālos rādītājus. Galvā dzims arvien jaunas idejas. Labs palīgs ikdienas darbā būs dators, interneta sniegtās iespējas. Vakaru labprāt veltīsi mīļotajam.

STRĒLNIEKS Būsi nobažījies par kāda projekta īstenošanu. Iespējamas problēmas gan organizatoriskajā, gan finansiālajā plānā. Lai nevajadzētu piedzīvot vilšanos, labāk paļauties tikai un vienīgi uz saviem spēkiem.

MEŽĀZIS Būsi ar mieru palīdzēt draugiem, kolēģiem un tuviniekiem, nevienam neliegsi savu atbalstu un padomu. Nesavtīgā rīcība tev tā vai citādi tiks atdarīta no likteņa puses. Vakars būs kā radīts nelielai ballītei.

ŪDENSVĪRS Daži zīmes pārstāvji var izjust nepamatotu greizsirdību. Mīļotais cilvēks būs neizpratnē par dīvaino uzvedību. Labākais risinājums - izrunāties, novērst visas neskaidrības, pārpratumus.

ZIVIS Oma var mainīties burtiski vai pa sekundēm. Izsekot šā brīža garastāvokļa svārstībām būs gandrīz vai neiespējami. Mēģini rast veidu, kā sasniegt iekšēju harmoniju un stabilitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu