Trešdienas horoskops: 21. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 21. martam.

AUNS Ieteicams rīkoties ļoti apdomīgi, sistemātiski, tad viss ies kā nākas. Nav izslēgts, būsi visai kritiski noskaņots pret kādu no kolēģiem, tomēr zvaigznes neiesaka atklāti izrādīt savas antipātijas.

VĒRSIS Kāds Vērsis nolems smelties jaunas juridiskās zināšanas, kārtos ar kvalifikācijas celšanu saistītus jautājumus. Var parādīties iespēja gūt papildu ienākumus. Mājas dzīvē valdīs miers un saticība.

DVĪŅI Visai ražīga un veiksmīga darbadiena, kura prasīs ne tikai fizisko, bet arīdzan morālo izturību. Esi apdomīgāks apģērba izvēlē, jo nav izslēgtas saaukstēšanās. Vakarā nevajadzētu sēsties pie stūres.

VĒZIS Sekmēsies visu veidu radošais darbs. Būs labas savstarpējās attiecības ar mīļoto cilvēku. Kāds no kolēģiem var kvēli vēlēties ar tevi izrunāties, izkratīt sirdi, neatsaki viņam. Atturies no lieliem pirkumiem.

LAUVA Būs tendence darīt divus darbus reizē, taču tas, visticamāk, nesīs tikai sarežģījumus, galvassāpes. Labāk vairāk koncentrē savu uzmanību kvalitātes, nevis kvantitātes virzienā. Velti vairāk uzmanības mīļotajam.

JAUNAVA Jauniegūtie kontakti, paziņas var izrādīsies pat ļoti noderīgi, tāpēc izmanto brīdi visu veidu sabiedriskajām aktivitātēm. Vienīgi, uzturot lietišķas sarunas, nejauc iekšā privātas tēmas.

SVARI Iespējams, šobrīd jutīsies noguris, vēlēsies atvilkt elpu, atskatīties uz padarīto un pie iespējas nospraust jaunus nākotnes plānus. Zvaigznes iesaka ieklausīties priekšnojautā, nerīkoties pretēji sirdsbalsij.

SKORPIONS Esi uzmanīgāks, slēdzot līgumus, jo var ieviesties formālas kļūdas, kuras vēlāk var sagādāt galvassāpes. Labāk paveikt visus sīkos darbus un nemaz neķerties pie nopietnām lietām.

STRĒLNIEKS Kādam Strēlniekam neplānoti var tikt piedāvāts paaugstinājums amatā vai vispār cits darbs. Veiksme smaidīs tiem, kuri sekos savai pārliecībai un neuzklausīs svešus padomus.

MEŽĀZIS Interesēs viss ar mistiku, dzīves noslēpumaino pusi saistītais. Brīžiem tavas iedomas var jaukties ar reālo pasauli un tas radīs zināmu apjukumu. Nav ieteicamas nopietnas pārrunas, darba tikšanās.

ŪDENSVĪRS Labvēlīgs laiks dažādām reformām, jauninājumiem. Attiecībās ar kolēģiem būs jūtams zināms saspringums. Dienas pirmajā pusē nav ieteicams kārtot juridiskos jautājumus.

ZIVIS Panākumus gūsi ar personīgā šarma palīdzību. Piemērots laiks, lai apmeklētu valsts iestādes, tiktos ar augstākstāvošajiem. Nav ieteicama spontāna rīcība, jo tā var novest pie nepatīkamām sekām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu