Pirmdienas horoskops: 19. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 19. martam.

AUNS Tevi var pārņemt brīvības alkas. Varbūt vēlēsies paņemt brīvdienu un izbaudīt tīkamus mirkļus vienatnē. Atvasītes var uzdot jautājumus, kuri liks tev pašam aizdomāties par dzīves jēgu un saturu.

VĒRSIS Vēlme piedzīvot ko satraucošu un nebijušu, var pamudināt meklēt jaunas iepazīšanās iespējas. Tomēr, pirms rīkojies, kā nākas apdomā visu divreiz. Darba lietās orientēsies bez liekiem sarežģījumiem.

DVĪŅI Vajadzēs aizstāvēt savu reputāciju. Galvenais, neaizsvilsties, izdzirdot nepatiesību par sevi. Nelabvēļiem nebūs pietiekoši daudz argumentācijas, lai nomelnotu tevi. Dienas izskaņu velti ģimenei.

VĒZIS Diena prasīs daudz spēka. Problēmas var sagādāt kāds jaunpienācējs, kura apmācībai būs jāvelta vai visa diena. Vakarā vēlēsies tik daudz, kā ieiet dušā un vienkārši iekrist gultā.

LAUVA Šī tev būs ražīga un ienesīga diena. Taču nevajadzētu aizrauties ar naudas tērēšanu, bet apdomāt, kas ir primārais un bez kā var iztikt. Neatstāj bez uzmanības savas atvasītes, viņu skolas gaitas.

JAUNAVA Var kardināli mainīties viedoklis par kādu no tuviniekiem vai draugiem. Iespējams, atklāsies kas tāds, kas padarīs jūsu savstarpējās attiecības vēl ciešākas. Mīļotais cilvēks sniegs tev morālu atbalstu it visā.

SVARI Veiksme smaidīs tiem, kuri nodarbojas ar jurisprudenci, finansēm. Labvēlīgs laiks darījumiem ar vērtspapīriem un nekustamo īpašumu. Taču nav ieteicami norēķini ar skaidru naudu.

SKORPIONS Zvaigznes iesaka nedaudz piebremzēt ar valdonību un būt diplomātiskākam attiecībās ar līdzgaitniekiem. Diena piemērotāka individuālam darbam. Labāk sapratīsies ar gados vecākajiem.

STRĒLNIEKS Tu būsi noskaņots ļoti radoši, it visā centīsies saskatīt ko līdz šim nepamanītu, neizmantotu. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu veikt pārrunas ar augstākstāvošajiem. Pēcpusdienā vari veikt iepirkumus.

MEŽĀZIS Labvēlīga diena, lai paplašinātu lietišķo sadarbības partneru loku. Kādam Mežāzim var piedāvāt piedalīties projekta īstenošanā vai uzņemties vadīt to. Iespējamas negaidītas atkalredzēšanās.

ŪDENSVĪRS Šodien galvenais noķert īsto momentu un rīkoties! Nenokar galvu, ja plānotais neizdodas ar pirmo reizi. Ir reizes, kad zaudēt nozīmē iegūt. Centies saglabāt dzīvesprieku un optimismu.

ZIVIS Nav izslēgtas jūtamas garastāvokļa maiņas, kuras var būt par cēloni konfliktam ar mīļoto vai kolēģiem. Ieteicams pievērsties meditācijai, mērenām fiziskām nodarbēm, jo tās iekšēji līdzsvaros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu