Lielākais un enerģiskākais fitnesa pasākums Latvijā jau sestdien

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitāte foto

Sestdien, 10. martā, Arēnā Rīga notiks ceturto gadu pēc kārtas notiks pasākums, kas ik gadu satricina tūkstošiem fitnesa entuziastu. Nike Training Day ik gadu izaicina un apvieno vairākus tūkstošus apmeklētāju, kuri visas dienas garumā piedzīvo unikālas, spēcīgas un jautrības pilnas nodarbības pasaules līmeņa treneru vadībā.

Programma

Sestdienas rīts Arēnā Rīga pulksten 11:20 tiks iesākts ar 20 minūšu garu iesildīšanos. Savukārt pēc tam, sākot no pulksten 12:00, cits pēc cita uz pasākuma lielās skatuves kāps ārzemju treneri, piedāvājot dažāda veida un intensitātes nodarbības - gan spēku un sirds muskulatūru nostiprinošas, gan relaksējošas un atslābinošas. Tam visam jautrību un izklaidējošu ballītes atmosfēru piešķirs deju nodarbības - latīņamerikāņu un deviņdesmito gadu R’n’B mūzikas ritmos.

11:30 - 11:50 WARM UP (Alīna Silicka, Latvija)

12:00 - 12:30 NTC Partner Up (Ance Olte, Kristaps Strods)

12:40 - 13:25 NTC Streetdance’90 (LARZ, Nīderlande)

13:40 - 14:25 Strength and Mobility (Taira Lisauera, Izraēla)

14:40 - 15:25 Fight and Fitness Burn (Samuels Ēriksons, Dienvidkoreja)

15:40 - 16:10 NTC HIIT (LARZ, Nīderlande)

16:20 - 16:50 NTC Yoga (Taira Lisauera, Izraēla)

17:00 -17:25 Dance and Fit (Luīza Mc Caulei, Īrija)

17:40 - 18:00 Stretch and Relax (Laura Timoško, Latvija)

Papildus nodarbībām uz lielās skatuves vairāk nekā astoņās aktivitāšu zonās ikvienam būs iespēja izaicināt savu ķermeni un piedalīties kā nodarbībās, tā arī konkursos. Pasākumā būs pieejamas tādas aktivitāšu zonas kā TRX, Spinning Class, Funkcionālais treniņš X Force zonā - nodarbības pasniegs viena no spēcīgākajām šīs nozares trenerēm - Ieva Klintsone, kura pagājušajā gadā tika atzīta par stiprāko krosfiteri Latvijā. Nike Training Club, Stretch & Relax, Virtuālās realitātes un Strike-Force, Relax zonā darbosies Rolands Admidiņš, bet NTC Boxing zonā varēs sastapt pasaules čempionu kikboksā Zauru Džavadovu.

Dalībniekiem un pasākuma apmeklētājiem

Katrs NTC day apmeklētājs saņems starta paku ar atbalstītāju sarūpētiem pārsteigumiem - sporta dvieli, ūdeni, sporta dzērienu, somu, sporta apģērba mazgājamo pulveri. Fitnesa entuziastu ērtībai pasākumā uz vietas darbosies bezmaksas dušas, mantu glabātuve (1 EUR), kā arī autostāvvieta (7 EUR visas dienas garumā).

Reģistrācija

Reģistrēties pasākumam un veikt apmaksu par to iespējams pasākuma oficiālajā mājas lapā - www.niketrainingday.lv, kā arī pasākuma dienā uz vietas Arēnā Rīga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu