Sociālo tīklu lietotājus satraucis Liepājā manīts baisa paskata zvēriņš

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

«Facebook» lietotājs ar nosaukumu Andris Skabe savā sociālā tīkla profilā ievietojis vairākas fotogrāfijas, kurās redzama savāda paskata lapsa. Ieraksta autors pauž bažas par, iespējams, slimo zvēriņu.

«Kūmiņš Liepājā... Lapsēniņš izskatījās ļoti novārdzis un meklēja patvērumu. Katram ir tiesības uz dzīvību un līdzāspastāvēšanu...» teikts ierakstā.

Pie skumjā paskata zvēra fotogrāfijām komentāru pievienojusi arī aktrise Ieva Pļavniece: «Runā, ka lapsas varot arī pieradināt... pilnīgi prasās šo dzīvnieku, kas nav lielāks par melno kaķi, spriežot pēc foto, pierakstīt savā adresē... diemžēl nav šobrīd šādas iespējas... bet ceru, ka kādam būs!»

Savukārt Liepājas māksliniece Ivonna Kalita papildina: «Nabags, mosh vaidzeeja uz patversmi zvaniit, vinjiem superiigi kjeeraaji. atkoptu profesionaali. bet nu nabags! ko nu vairs..»

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Tad ziņo par to un laimē divas biļetes uz kinoteātri «Multikino»!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu