Noderīgs padoms: kā sakult sviestu burkā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Praktisku padomu, kā, izmantojot trīs litru burku un saldo krējumu, sakult gardu un svaigu sviestu, aktrisei Ievai Florencei un improvizatoram Rihardam Sniegam šovakar «STV Pirmā!» šovā «Kurš Kuru Laukos» sniegs zemnieku saimniecības «Kūdrāji» saimniece. Izrādās, pašu spēkiem tikt pie dzeltenā pikuča nemaz nav tik sarežģīti – vien jāpieliek pavisam nedaudz pūļu un enerģijas un, lūk, – sviests jau gatavs! Turklāt pašu kults tas noteikti garšos daudz labāk kā veikalā pirktais!

Šovakar abi pilsētas švītiņi nonāks Aizputes novadā pie sirsnīgās Jansonu ģimenes. Viņu saimniecība ir ar plašu profilu, tāpēc darbu netrūks. Būs gan govis jāslauc, gan sviests jākuļ, gan logi kūtī jāmazgā. Un pārbaude būs rūpīga – saimniece pieņemt darbu nāks pat ar baltiem cimdiem. Un kā nu ne – jo šeit uzsvars likts uz bioloģisko graudaugu ražošanu pārstrādi, piena un gaļas liellopiem, putniem un pat dārzeņiem. Ik gadu «Kūdrājos» tiek saražotas ap 10 tonnām graudaugu produkcijas.

Turklāt pie darba šeit ķeras tikai un vienīgi ģimenes locekļi. Tāpēc azarts saimniecībā nav sveša lieta, par to mūsu pilsētnieki pārliecināsies, kad kopā ar saimnieci cels dārza jengu un padoties te nebūs gatavs neviens. Bet, kas notiks kad sētā uzradīsies smukais saimnieka dēls? Ai, ai, ai Rihard! Skaties, ka kāds to Ieviņu nenoceļ! Līdz kaulam azartiska cīņa izaicinājuma šovā «Kurš Kuru Laukos» šovakar, plkst. 21:00, televīzijā sievietēm «STV Pirmā!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu