Foto: Ekrānšāviņš

TV raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāja Kristīne Virsnīte kopā ar Roberto pagatavoja franču dārzeņu sautējumu «ratatouille» un turku zirņu humusu. Kristīne, kura jau daudzus gadus ir veģetāriete, atzīst – pie sirds vairāk iet tādas receptes, kas nav sarežģītas un ir ātri pagatavojamas. Piemēram, šo sautējuma recepti viņa nošpikojusi no Ingas Kalniņas pavārgrāmatas «Pilnām mutēm».

Ja esi nolēmis pagatavot savu ratatuju un humusu, tad, šeit receptes ar pagatavošanas soļiem:

Franču dārzeņu sautējums „ratatouille” jeb ratatujs

Foto: Ekrānšāviņš

Turku zirņu humuss

Foto: Ekrānšāviņš
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp