Rīga - Maskava: Pīrāgs un Virsnīte jūsmo par Latvijas priekšrocībām

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dziedātāja Diāna Pīrāgs ir dzīvojusi vairākās pasaules valstīs, tomēr «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» viņa atklāj, ka Rīga ir viņas mīļākā pilsēta pasaulē. Sacītajam piekrīt arī TV raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte.

«Rīga ir nepārspējama tāpēc, ka šeit viss ir ļoti tuvu. Varam šeit atrast jebko, nevajag nekur tālu braukt. Ja ir tikšanās, tad varam satikties pat 3-4 reizes dienā. Piemēram, Maskava ir pilsēta, kurā var satikties tikai vienreiz dienā,» stāsta dziedātāja.

Pīrāgs teiktajam piekrīt arī Kristīne Virsnīte, sakot, ka viņa zina, kā ir dzīvot Maskavā, jo viņas ģimene vairākus gadus dzīvo starp Rīgu un Maskavu.

«Ja man kādreiz gribējās salikt ceļa somas un skriet pasaulē, Latvijā vairs neatgriezties, tad šobrīd es saprotu to, ka Rīga ir brīnišķīga vieta, kur dzīvot,» tā Virsnīte, piebilstot, ka cilvēki, kurus mēs saucam par bubinātājiem un sausiem, patiesībā ir ļoti sirsnīgi, atvērti un smaidīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu