16 kilogramus smagam kaķim vajadzīga diēta un jaunas mājas

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

ASV Vašingtonas dzīvnieku patversmes darbinieki nolēmuši, ka viņu dūšīgākajam kaķim nepieciešama diēta un fiziskas aktivitātes, lai tas zaudētu svaru un varētu nodzīvot laimīgu dzīvi, vēsta «ABC NEWS».

Video, ko savā «Youtube» kanālā ceturtdien publicēja dzīvnieku aizsardzības biedrība «Humane Rescue Alliance», redzams sešus gadus vecais kaķis Simba, kurš beidzot sācis notievēšanai nepieciešamos pasākumus, lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem un atrastu sev jaunas mājas.

Dzīvnieku aizsardzības biedrības pārstāvji žurnālistiem skaidro, ka Simbas svars ir ārkārtīgi liels – 35 mārciņas jeb aptuveni 16 kilogrami un svara nomešana palīdzētu viņam ne tikai atrast sev jaunus saimniekus, bet arī pašam justies labāk.

Simba ir mīļš, ruds un dūšīgs kaķis, kuram pietrūkst mīlestības, un tiek aicināti visi, kas varētu viņam nodrošināt mīlestību un gādību.

«Ja tu esi gatavs izaicinājumam, Simba ļoti labprāt dosies tev līdzi, lai turpinātu svara nomešanu. Simba ir izskatīgs un jauks runcītis, kuram nepieciešamas jaunas mājas,» teica Dzīvnieku aizsardzības biedrības pārstāvji.

Dzīvnieku patversmē Simba nokļuva, kad iepriekšējais saimnieks pārcēlās dzīvot uz veco ļaužu pansionātu. Diemžēl tajā dzīvnieku turēt ir aizliegts.

Mets Viljams, «Humane Rescue Alliance» pārstāvis, žurnālistiem skaidroja, ka runcim nepieciešams nomest vismaz pusi no sava svara, lai tas justos labi. Tomēr, lai to izdarītu, ir nepieciešama strikta diēta un fiziskas aktivitātes. To varētu nodrošināt tikai rūpīgs un mīlošs saimnieks.

«Mēs mīlam Simbu. Viņš tiešām ir ļoti jauks, tomēr viņam steidzami ir nepieciešams nomest svaru, lai turpmāko dzīvi viņš varētu pavadīt laimīgs un apmierināts,» piebilda Mets Viljams.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu